Hotel i San Pietro in Cariano i Veneto

Byblos Art Hotel - Villa Amistà

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Herregården ligger i en skøn park med pool, hvor du kan nyde en drink eller et glas vin efter dagens oplevelser. Hotellet som er en del af "Small Luxery Hotels of the World" har hele vejen igennem en helt enestående og fantasifuld indretning med farver og former i skøn forening. Det er et hotel som man næsten kun kan forelske sig i.

Bo i historiske omgivelser

Den oprindelige villa stammer fra 1400-tallet, men blev renoveret til sit nuværende udseende omkring år 1750. For en del år siden, blev villaen købt af de nuværende ejere, som påbegyndte et omfattende arbejde med at få den nedslidte bygning ført tilbage til fordums storhed.

Under renoveringen fik ejeren den idé at ville indrette villaen til et designhotel, som i dag udgør rammerne for en samling af moderne kunst og italiensk møbeldesign, som du ellers skal på kunstmuseum for at finde.
Hotellet har desuden udviklet sin egen design-serie, og i det store og hele alle møbler kommer fra denne serie, som blev udviklet af designeren og arkitekten Alessandro Mendini.

Velvære på højt plan

Selv om det meste af indretningen er meget kulørt og anderledes end i de fleste andre hoteller, så findes der også områder med en mere nedtonet farveskala, et område hvor du kan trække dig tilbage og kople af. Hotellet har nemlig et fint SPA, hvor atmosfære og afslapning er i højsædet. Du har fri adgang og kan desuden bestille forskellige behandlinger (mod betaling), så du kan komme helt ned i gear, også rent fysisk.
Derudover er der den smukke park, hvor du kan slentre rundt og nyde den friske luft, den skønne natur og de mange blomster. Her finder du også det møblerede pool-område med bar, hvor du kan bestille forfriskninger, en let frokost og snacks.

Livsnyderens paradis

Byblos Art Hotel Villa Amistà, har en dejlig gourmetrestaurant, som hedder Atelier. De serverer både traditionelle og internationale retter og de udvalgte råvarer præsenteres så smukt at retterne mest at alt minder om små kunstværker.
Middag serveres i restauranten eller i vinterhaven, hvor der er en dejlig afslappet stemning. Drikkevarer, cocktails og aperitif'er kan bestilles i Peter's Bar både før og efter middagen, og her kan du slappe af til god musik. Her kan du også bestille lettere måltider og snacks. Hotellet har også en vinkælder med over 300 udvalgte etiketter, hvilket ikke er så underligt i og med, at vi befinder os i hjertet af Valpolicella som er verdensberømt for sine Amaroner. Der er mange af de lokale vingårde som byder på prøvesmagninger.

Det med småt...

Gæsterne på Byblos har gratis shuttle til centrum af Verona i operasæsonen, men du skal huske at bestille plads.
Selv om jernbanen passerer i umiddelbar nærhed (uden at genere) er der desværre ikke noget lokalt stop.
Restauranten er åbent for gæster udefra, så det anbefales at bestille bord i god tid.

Læs mere om Byblos Art Hotel - Villa Amistà

Bo i farveglade og fantasifulde værelser

Hotellet har i alt 60 værelser og suiter, som alle er yderst personligt og meget farverigt indrettede. De har alle telefon, internetforbindelse, satellit TV, aircondition, minibar, værdiboks samt bad med bruser/badekar, føntørrer badekåbe og morgentøfler. Vi kan tilbyde både Superior, Deluxe og Juniorsuiter.

Læs om værelserne på Byblos Art Hotel - Villa Amistà

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Byblos Art Hotel - Villa Amistà

Læs personlige anmeldelser af Byblos Art Hotel - Villa Amistà som ligger i Veneto. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Byblos Art Hotel - Villa Amistà. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Outstanding

Læs mere
 
search map