Agriturismo i San Martino Buon Albergo i Veneto

Agriturismo Musella

Morgenmadssal med udsigt til gårdens oliventræer
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne vidunderlige herregård fra 1500-tallet vil give dig rig mulighed for at udleve din vindrøm. Gården ligger i naturskønne omgivelser. Og langs med gården løber en rislende å, som fører hen til en lille swimmingpool med smagfuldt trægulv, bruser og parasoller/liggestole.

Vingårdferie blot 9 km fra Verona

Scenariet er ganske idyllisk med en beliggenhed midt blandt skov og vinmarker blot ca. 9 km fra Arenaen i Verona. Ved indgangen bliver man mødt af stedets fem venligsindet og løsgående hunde, der byder en velkommen. Langs med gården løber den rislende å Fibbio, som fører hen forbi gårdens lille swimmingpool med smagfuldt trægulv, bruser og parasoller/liggestole.

Læs mere om Agriturismo Musella

Vinproduktion

Til gården hører der 400 hektar jord med skov og vinmarker til - en oplagt mulighed for stedets gæster for gå en tur i det grønne og indsnuse vinen inden den høstes. Gården producerer vin af høj kvalitet, og blandt deres stoltheder kan man blandt andet finde rødvinene Valpolicella Superior DOC, Amarone og Recioto samt hvidvinen Bianco del Drago IGT. Vinproduktionen fører århundreder tilbage, og omgivelserne i produktionsdelen bekræfter det historiske vingesus. Maskineriet er dog topmoderne, og stedet arrangerer efter anmodning både rundvisninger og vinsmagninger (minimum 4 personer). Ud over de 300.000 velproducerede flasker vin om året fremstiller Musella også andre delikatesser som fx grappa (italiensk brændevin), balsamico, extra jomfru olivenolie, honning og sort olivenpaté.

Morgenmaden indtages i hyggelige omgivelser

Morgenmaden indtages som buffet i den hyggelige udestue, hvor vinduespartierne om sommeren skubbes til side, så der er frit udsyn til gårdspladsen med de ældgamle oliventræer og herregårdens længer. Ud over morgenmadssalen står der også to stemningsfulde pejsestuer med bibliotek, internetpoint og tv til gæsternes frie afbenyttelse.

Restauranter inden for gåafstand

Der er ikke restaurant på stedet, men hvis man ikke har lyst til at skulle starte bilen, så ligger der to restauranter inden for ca. 600 m (Trattoria alla Scimmia til venstre og Osteria al Ponte til den anden side) - bemærk dog at landevejen ikke er udpræget fodgængervenlig. Derudover ligger der en skøn restaurant ca. 4 km væk (Antica Trattoria Il Busolo) og Antica Ostaria de Barco ca. 5 km væk. Der stilles mountainbikes til rådighed, og der er desuden gratis aflåst bilparkering på stedet.

NB. Da ejerne ikke selv bor på gården, er det ikke muligt at ankomme efter 21:00!

Læs om værelserne på Agriturismo Musella

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Tenuta Le Cave

Tregnago, Veneto

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino, Veneto

Hotel Villa Cariola

Caprino Veronese, Veneto

Anbefalinger til dig

Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Residence Riviera del Sole

Gliaca di Piraino, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Veneto

search map