Hotel i San Giorgio di Valpolicella i Veneto

Dalla Rosa Alda

Enotek
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Trattoria Dalla Rosa Alda er en stemningsfuld lille restaurant med ti værelser midt i den historiske landsby San Giorgio di Valpolicella. Stemningen emmer af historie og mange veltilberedte måltider.

Historiske aner og vinkælder

Det er en sand fornøjelse at ankomme til San Giorgio di Valpolicella, som oppe fra sit højdedrag spejder ud over vinmarkerne i området og faktisk hele vejen mod Gardasøens sydøstlige del. Familien Dalla Rosa driver sit lille paradis med ildhu og varme - og gæsterne føler sig hurtigt hjemme. På den anden side af den lille gade har Dalla Rosa Alda en vinkælder, som er udhugget i klippen. Her kan man få en lille rundvisning, foretage vinsmagninger og naturligvis købe lokale produkter med hjem. Stemningen i vinkælderen vidner om de historiske rødder, hvor vinene lagres ligesom i gamle dage. En oplevelse i sig selv

Læs mere om Dalla Rosa Alda

Restaurant med familiær stemning

Her på stedet har der været trattoria siden 1853, så ingen skal komme og fortælle, hvordan man tilbereder et velsmagende lokalt måltid. Restauranten er lukket søndag aften og hele mandagen året rundt, men ellers er det muligt at spise her alle ugens dage - enten i den hyggelige sal eller ude i gårdhaven med kig over dalen - her er der også mulighed for at indtage morgenmaden i de lune sommermåneder. Deres vinkort kan slå de fleste af pinden.

Værelser

De 10 værelser er pænt indrettede i behagelig landlig stil. De ligger på 1./2. sal (der er elevator) og vender enten ud mod terrassen eller hovedgaden i landsbyen. Alle værelser har aircondition, tv, telefon, værdiboks, internet og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

Parkering og wi-fi

Der er gratis parkering i San Giorgio di Valpolicella. Nærmeste parkeringsmulighed er ca. små 50 m fra hotellet. Wi-fi er også gratis og fungerer bedst i området omkring restauranten.

Værelserne på Dalla Rosa Alda

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Hotel Villa Cariola

Caprino Veronese, Veneto

Parc Hotel Gritti

Bardolino, Veneto

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Veneto

search map