Hotel i San Biagio di Callalta i Veneto

Il Rifugio del Poeta B&B

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Il Rifugio del Poeta er et skønt landsted, der tidligere fungerede som kloster. Med sine smukke og fritliggende bjælker, ligger stedet for enden af en blind vej og i haven er der åbne vidder med stemningsskabende vinmarker, som er godt for sindet.

Flade vinmarker med bjerge i kulissen

I dette åndehul finder man sig godt til rette. Grunden er omgivet af vinmarker og sommerstemning, og bjergene skaber en smuk profil i horisonten på et ellers fladt stykke af Posletten. Herfra er der ca. 4 km til landsbyen San Biagio di Callalta, og ellers to-tre købmænd tættere på og et større indkøbscenter inden for ca. 6 km. Inden for ca. 500 m finder man to spisesteder, så det er muligt at tage ud at spise i nærområdet om aftenen uden at skulle drage langt væk for at få stillet sulten.

Læs mere om Il Rifugio del Poeta B&B

Hyggeligt både ude og inde

Indvendig finder I en lille reception, en bar, en hyggelig læsesal med pejs og mange gode turistinformationer (her er der også wi-fi) samt morgenmadssal (hvor der serveres buffet med mange hjemmelavede lækkerier). Udenfor trækker den store swimmingpool nok mest, men den svalende skygge i portåbningerne med blomsterkrukker og legesyge katte har også en vis tiltrækningskraft. Til de aktive stilles der desuden gratis cykler til rådighed, og der kan arrangeres vinsmagning.

Dobbeltværelser
- De fem værelser er elegante og hyggelige og alle har eget badeværelse med toilet og bruser. Fire af dem ligger på 1. sal, mens det sidste, som har plads til to ekstra opredninger, har både bruser og badekar og ligger ud til en stor overdækket terrasse. Et andet værelse på 1. sal har også plads til to ekstra opredninger (køjeseng), mens et enkelt værelse har plads til en ekstra opredning.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Locanda La Candola

Soligo, Veneto

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino, Veneto

Tenuta Le Cave

Tregnago, Veneto

Anbefalinger til dig

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Populært i Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita

search map