Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Mest populære byer og områder

-

Mere information til din rejse til Veneto

Veneto, som er Italiens ottendestørste region, ligger i det nordøstlige hjørne af landet omgivet af regionerne Friuli Venezia Giulia mod øst, Emilia-Romagna mod syd, Lombardiet mod vest Trentino-Alto Adige og Østrig mod nord. Regionen har knap 5 millioner indbyggere, hvilket gør den til én af de fem mest befolkningsrige regioner i Italien.

Veneto er præget af de tre store bjergkæder De karniske Alper, Dolomitterne og De venetianske Alper, der tilsammen udgør hele 29% af regionens overflade, samt Posletten, der udgør hele 57% af regionens overflade. I bjergområderne har du mulighed for mange slags aktiv ferie: vandreture og trekking - og for de mere eventyrlystne: cykelture på mountainbike, ridning, og faldskærmsudspring.

Men regionen byder også på ideelle muligheder for en dejlig badeferie ved Adriaterhavskysten, der lokker med lange og brede sandstrande, som især har tiltrukket børnefamilier fra Skandinavien gennem de sidste årtier. Og foruden kystbadning er der også mulighed for at bade i smukke omgivelser ved regionens mange forskellige søer, ikke mindst ved Italiens største sø, Gardasøen, der desuden byder på en lang række charmerende småbyer og spændende øer.

Men Venetos største trækplaster er stadig dens smukke kulturbyer, såsom Verona, Padova, Vicenza og Venedig. Ikke mindst regionshovedstaden Venedig - Marco Polos og de hundrede øers by - er én af de mest mystiske og magiske byer i Italien og er desuden på Unescos liste over verdensarv.

>> Få mere information om en ferie i Veneto her

 
search map