Villa i Refrontolo i Veneto

Torre delle Fate

Pris fra pr. pers.
Villa og tårn Spisestue i villaen
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Torre delle Fate er en eksklusiv villa, som ligger midt mellem vinmarkerne i den smukke natur i udkanten af den lille by Refrontolo på den berømte "Strada del Prosecco" ca. 60 km nord for Venedig.

Din ferie på en gammel borg med vagttårn

Stedet er oprindeligt en gammel borg og består af en villa til 6 personer og et tårn til 2 personer, som udlejes samlet, og som har fælles have og swimmingpool. Grunden hvor denne enestående villa ligger, er på ialt ca. 6.600 m², som står til gæsternes disposition enten til vandreture eller ture på mountainbike. Landevejen løber lige bag villaen - og der er parkeringsplads til 2-3 biler på grunden. Den lille by Refrontolo ligger blot ca. 500 m fra villaen, og her finder man de nærmeste indkøbsmuligheder, lige som der er mange gode restauranter i omegnen.

Læs mere om Torre delle Fate

Gennemført renovering med stilfuld indretning

Selv om stedet er gennemrenoveret i 2005, og derfor fremstår i absolut perfekt stand, er det som nævnt alligevel et historisk bygningsværk. Den meget specielle bemaling af husene er også original, og stedets ejer har brugt meget tid på research for at være helt sikker i sin sag. Der er heller ikke sparet på hverken tid eller penge, da det gjaldt om at finde de helt rigtige materialer og udstyr til Torre delle Fate. Det er sjældent, at man oplever en så gennemført renovering, som den ejeren har foretaget, - og da der alligevel var et par detaljer som han synes haltede lidt, har han skiftet en del inventar i 2006.

Pool i romantisk have

Der er swimmingpool i haven (8 x 4 m), hvor der også er en stor terrasse (40 m²) overdækket af en pergola, hvor man kan nyde alle måltider i sommersæsonen, og hvorfra der er en helt utrolig udsigt over de hyggelige nabolandsbyer og de smukke vinmarker. Stedet bliver iblandt anvendt til små intime bryllupsmiddage, og mere romantiske omgivelser er svært at forestille sig. Gæsterne har også rådighed over en stor Webergrill, lige som der er vaskemaskine, strygefaciliteter og sikkerhedsboks.

Godt udstyret til at være inde og ude

Både villa og tårn er udstyret med aircondition, lige som der er stereoanlæg og satellit TV. Ejerne har tænkt på alle detaljer, og der er således også indkøbt 8 nye mountainbikes, som står til gæsternes rådighed. Vi gør dog opmærksom på, at In-Italia ikke kan påtage sig ansvaret for cyklernes stand eller tilstedeværelse.

Villa med 6 sovepladser:
- Villaen er i 2 etager og har ialt 6 sovepladser. Der er adgang fra terrassen, hvor man kommer ind i den store opholdsstue med hvide lædersofaer, kakkelovn, satellit TV og stereoanlæg. Derfra går man ind i den hyggelige spisestue og videre ud i køkkenet som har spiseplads, komfur med 4 gasblus, elovn, mikrobølgeovn, kaffemaskiner (italiensk og amerikansk), brødrister og opvaskemaskine. Fra stuen går der en trappe op til 1. sal, hvor der er ialt 3 dobbeltværelser, og 2 badeværelser. Der er aircondition i alle rum.

Tårn med 2 sovepladser:
- Tårnet er en selvstændig bygning og har adgang via udvendig trappe. Det består af et soveværelse med dobbeltseng og opholdshjørne, køkken med 4 gasblus samt elovn, opvaskemaskine og lille spisehjørne, samt badeværelse med brus og toilet. Der er en tagterrasse på toppen af tårnet med udvendig adgang via trappe. Der er endvidere stereoanlæg, satellit TV og aircondition.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Altar

Bolano, Ligurien

Villa Angelica

Fabbrica, Toscana

Casa Amaranta

Greve in Chianti, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita

Aparthotel Sheila

Lido di Jesolo

search map