Agriturismo i Refrontolo i Veneto

Prosecco Relais

Torre delle Fate og Prosecco Relais set fra luften
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Navnet Prosecco Relais afslører fra starten af, hvor vi befinder os, nemlig nord for Venedig, i det område som er kendt for produktion af ... Prosecco. Dette feriested sprudler ikke med bobler, men med al moderne komfort. Vi befinder os 50 km fra Venezia og 30 km fra Treviso.

Nyd udsigten fra terrassen

Her er mange muligheder for dagsudflugter, så de fleste vil sikkert værdsætte muligheden for at slappe af på den 150 m² store terrasse, der er udstyret med komfortable havemøbler. Den nærmeste restaurant ligger ca. 1 kilometer væk, mens golfspillere finder nærmeste bane omkring 30 kilometer herfra (Asolo Golf Club).

Læs mere om Prosecco Relais

Lej også nabovillaen

Tæt på ligger en anden feriebolig, Villa Torre delle Fate, der har samme ejere, de to boliger kan således med fordel lejes sammen af større grupper. Her er overdækket parkering, og 150 meter herfra finder du for resten en tennisbane (mod betaling).

Villaens faciliteter

Den yderst smagfuldt indrettede villa råder over aircondition, varmeanlæg, pejs, fjernsyn med satellitkanaler og alarmanlæg.

Villa med 4 + 2 sovepladser:
- Villaen ligger i stueetagen og er ca. 300 m² stor. Den består af stor stue med panoramavinduer, pejs og sofaarrangement, badeværelse med bruser og toillet, et meget moderne køkken (fem gasblus, ovn, opvaskemaskine, køleskab, brødrister og kaffemaskine) og tre soveværelser med dobbeltseng og en suite badeværelse med bruser og toilet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino, Veneto

Tenuta Due Castelli

Susegana, Veneto

Borgoluce Residence

Susegana, Veneto

Anbefalinger til dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Veneto

search map