Hotel i Quarto d'Altino i Veneto

Borgo Ca dei Sospiri

Standardværelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Villa Odino har skiftet navn til Borgo Ca' dei Sospiri, og har fået restaurant, men ellers er er alt "ved det gamle". Det skønne landsted er indrettet i en historisk bygning fra 1563, som tilhørte biskoppen på øen Torcello. Det ligger i naturskønne omgivelser ned til floden Sile, blot 20 km nord for Venedig og godt 1 km fra byen Quarto d´Altino, hvorfra der går tog til Venedig flere gange i timen. Turen tager blot ca. 30 minutter, og vil du ikke gå til stationen, har hotellet en lille minibus som gerne kører dig til toget for et meget beskedent beløb.

Service og høj standard

Villaen ejes af familien Pasini, som sætter en stor ære i at yde en perfekt service for stedets gæster. Villaen er blevet renoveret i flere omgange, og fremstår i dag som et førsteklasses hotel, hvor der ikke er sparet på hverken kræfter eller penge, for at opnå den høje standard, som familien ønsker. Til gengæld betyder den landlige beliggenhed, at du kan bo på Borgo Ca' dei Sospiri til en meget fordelagtig pris i forhold til, hvad du skulle betale andre steder, og da stedet samtidig ligger tæt på motorvejen, er det et godt udgangspunkt for spændende udflugter i området.

Læs mere om Borgo Ca dei Sospiri

Slap af ved poolen

Hotellet har reception med internetpoint (der er også trådløs internetforbindelse), der er flere hyggelige opholdsstuer bl.a. med kaffe og te faciliteter, bar og restaurant, hvor du kan nyde de gode morgenmad, men også din frokost eller middag. Hotellet har også en dejlig udendørs swimmingpool, som er åben fra maj til september. Her kan du både slappe af og læse en god bog, hvis du vælger at blive hjemme en dag. Har brug for en samt konferencerum til max. 35 personer, kan det også lade sig gøre.

Nærområdets muligheder

Du kan også benytte den store have som går direkte ned til floden Sile, hvorfra der hver weekend fra marts til oktober er organiserede ture med båd til lagunens øer. Foruden restauranten på Borgo Ca' dei Sospiri har familien Pasini også den gode fiskerestaurant San Nicolò, som ligger i byen Casale langs floden ca. 2 km fra hotellet, - og der er shuttle service for gæsterne til og fra restauranten, lige som der er shuttle service til centrum af Quarto d´Altino. Borgo Ca' dei Sospiri ligger tæt på de berømte badestrande nord for Venedig. Besøg f.eks. den hyggelige badeby Caorle, samtidig med at du kan få en svømmetur i havet. Der er heller ikke langt til de dejlige byer Treviso, Padova, Vicenza, Bassano del Grappa og Chioggia, som alle er et besøg værd, og så bor du også tæt på det det smukke Prosecco-vinområde, for slet ikke at glemme Dolomitterne, som ligger lige i baghaven.

Værelser med udsigt

Hotellet har 30 værelser, hvoraf 11 er placeret i den gamle villa, og resten i den nyere tilbygning, som også har elevator. Værelserne har udsigt enten mod floden, haven eller mod swimmingpoolen. Alle værelserne er individuelt indrettet og stilen er hyggelig ligesom standarden er høj.

Flere faciliteter på værelset

Alle værelser har bad med bruser eller badekar og toilet samt hårtørrer, telefon, internetforbindelse, satellit TV, radio, minibar, aircondition samt værdiboks. Der er fem forskellige værelsestyper, og der er tænkt over alle detaljer. Junior suiterne er noget større end de øvrige værelser, mens suiterne består af 2 værelser og har jacuzzi badekar. Hvis I er flere der rejser sammen, er det muligt at få værelser ved siden af hinanden med fælles indgang.

Læs om værelserne på Borgo Ca dei Sospiri

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Relais Corte Cavalli

Peschiera sul Garda, Veneto

Tenuta Le Cave

Tregnago, Veneto

Hotel Villa Cariola

Caprino Veronese, Veneto

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Larici

Caorle Lido Altanea

Garda Resort Village

Peschiera sul Garda

search map