Feriebolig i Porto Santa Margherita i Veneto

Residence Florida

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Florida er for dig som vil bo tæt på stranden eftersom lejlighederne ligger lige ud til den 15 km lange dejlige sandstrand. Desuden har du en kort gåafstand, ca. 200 meter, til Porto Santa Margheritas lille centrum, hvor du finder det meste du behøver for at få en dejlig ferie. Her findes restauranter, hvis du en dag er blevet træt af at lave mad, små butikker med diverse udvalg og anden underholdning. Til børnenes store glæde findes der hoppeborge og andre dejlige fornøjelser i Porto Santa Margherita. Til den maleriske og stemningsfulde by Caorle er der kun ca. 3 km. I Caorle har du et stort og godt udvalg af alt og hver lørdag formiddag afholdes der et stort marked, som er et tilløbsstykke.

Poolen eller havet valget er dit

Residence Florida er, ud over sin beliggenhed, vellidt for den komfort der tilbydes og som du har brug for, for at få så god en badeferie som muligt. Lejlighederne er veludstyrede med bl.a. opvaskemaskine og WI-FI og desuden har du adgang til poolen, som ligger ud mod stranden og selv der kan de mindste plaske rundt i vandet. Og når de mindste mod forventning er blevet trætte af at lege i vandet findes der en lille legeplads. Skulle en dag på stranden lokke, har du den lige uden for døren - og både parasol og liggestole er inkluderet i prisen. Som ekstra service findes der et lille vaskeri i stueetagen med to vaskemaskiner, som du gratis kan benytte. Der er både elevator og parkeringsplads på stedet.

Læs mere om Residence Florida

Lejlighederne på Residence Florida

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser (Type A)

Lejlighederne er ca. 38 m² og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med tre senge, badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer samt terrasse med havemøbler og udsigt over gården. NB. Lejlighederne ligger aldrig i stueetagen.

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser (type B med havudsigt)

Lejlighederne er magen til type A men råder over terrasse med havudsigt. NB. Lejlighederne ligger aldrig i stueetagen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Villaggio Margherita

Caorle, Veneto

Residence Evanike

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Veneto

Relais Corte Paradiso

Peschiera sul Garda

Prosecco Relais

Refrontolo

search map