Feriebolig i Peschiera sul Garda ved Gardasøen

Terrazza Quadrivium

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

La Residenza Quadrivium er et sted med nyopførte lejligheder, der ligger på grænsen mellem de to kommuner Castenuovo del Garda og Peschiera del Garda. Den nærmeste by med restauranter og butikker er den hyggelige by Peschiera, der ligger inden for ca. 1 kilometer.

God beliggenhed

Terrazza Quadrivium er en del af Residenza Quadrivium, som er et kompleks bestående af nye og moderne lejligheder i grønne omgivelser med store og velholdte fællesområder, der blandt andet indeholder pool med dertilhørende børnepool. Et oplagt sted for ferie i moderne lejligheder i et roligt område, men samtidig i kort afstand til seværdigheder og forlystelser som eksempelvis Gardaland. Motorvejsafkørsel samt togstation ligger også inden for kort afstand .
Bemærk, at en stor del af lejlighederne her er privatejede, og kun enkelte lejes ud til turister, heriblandt Terrazza Quadrivium.

Læs mere om Terrazza Quadrivium

Lejligheden

Lejligheden ligger på 1. etage og er indrettet med gode møbler i en moderne stil. Den består af opholdsstue med dobbelt sovesofa samt køkkenhjørne og udgang til balkon. Derudover er der to soveværelser med dobbeltseng samt badeværelse og ekstra balkon. Lejligheden råder over aircondition, vaskemaskine, opvaskemaskine samt terrasse.

OBS! Vi gør opmærksom på, at anden del af stedet er under opførelse. Den lejlighed, vi tilbyder ligger i den del af området, som er helt færdigt og man kan ikke se byggepladsen fra denne lejligheder hverken fra balkon eller vinduer. Arbejdet indstilles i siestaen midt på dagen i lavsæson og helt fra midten af juni til slutning af september.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence San Michele

Marciaga, Veneto

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Populært i Veneto

search map