Anmeldelser af Residence Experia

Swimmingpool med grøn udsigt
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Experia

Læs personlige anmeldelser af Residence Experia som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Experia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hyggelige lejligheder

Vi var installeret i en hyggelig 2-etagers lejlighed med 2 badeværelser.
Bygningerne rummer vel ca 14-15 lejligheder, hvoraf nogle af dem er privatejede.

Sovesofaen i nederste plan var ikke en god oplevelse, men sengen var fin.
Køkkenfacilitetererne var okay, og der var både køleskab og fryser. Dog ingen ovn eller microbølge-ovn. Alle redskaber og gryder/pander var fine og rene og absolut i brugbar kvalitet.
Poolen var en passende størrelse for antallet af lejligheder. Den er lav i den ene ende, men det meste af den er ca 1,40m dyb.
Der var et fint antal liggestole, men der kunne godt bruges nogle flere parasoller.

Nøglen til lejligheden skal hentes på et andet hotel. Receptionisterne var måske de flinkeste og mest hjælpsomme receptionister, jeg har mødt. Der var smil og en masse gode råd til ferien.

Alt i alt et fint sted, vi godt kunne finde på at vende tilbage til.

Gardasøen som feriedestination

Gardasøen er flot.
En masse hyggelige byer.
Dog er der så mange danskere, at man til sidst på turen godt kan "få nok".

Residence Experia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

For langt at gå til søen, men tilpas langt så der ikke var noget trafik.
 
Selve indkvarteringen på Residence Experia
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (i to plan)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang

Der var ikke lovet internetadgang, hvorfor man hverken kan sige godt eller dårligt.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 1 voksen, 2 børn
Navn

Super lokation

Fantastisk lokation tæt på Gardasøen og med masser af udflugtsmuligheder.
Lækre omgivelser med golf og andre spændende aktiviteter lige i nærheden.

Anbefaling til kommende gæster

Tag en tur til Verona mens I opholder jeg på Residence Experia, tager kun 30 min. i bil.!

Residence Experia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Experia
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (i to plan)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Absolut rolig sted

sovesofaen var af dårlig kvalitet.
Rengøring skulle der betales 80 Euro for. Turistskat var på 10 EURO. Lidt dyrt.
Kun pool som aktivitet på stedt ellers skal man køre og betale for benyttelse af sports center som ligger 1 km væk.
Legeplads, boldbane eller lignede er der IKKE ved lejligneden..

In-Italia's kommentar

Vi skal for en god ordens skyld understrege, at turistskatten er 0,50 euro per dag for personer over 11 år, dog maksimalt 2,50 euro ligegyldigt hvor langt opholdet er. Det kan føles dyrt, men er os bekendt det billigste i Italien.

Residence Experia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Experia
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (i to plan)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Super, stille, behageligt og fint

Residence Experia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Experia
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Anke og familie fra Weissenfels / ot Burgwerben i Tyskland har holdt ferie på Residence Experia i Peschiera del Garda fra 21. til 28. juli 2012.

Tak for din mail. Vi har allerede været gæster hos jer 8 gange - men for første gang i Residence Experia. tidligere har det altid været R. Eden. Ejendommen var godt vedligeholdt og ren. Værelsesindretning super med vindeltrappe. Kan jeg kun anbefale. Men vi kunne ikke få vores værelse kl 15,00 da strømmen var gået om morgenen - og værelset ikke var klart endnu - men det kunne ingen gøre ved. En mindre kritik af omgivelserne - der er meget få strandstole der, så desværre kunne vi ikke bruge poolen. Men der var mange alternativer. Trods dette vender vi tilbage, da vi har nydt det. Altid godt. Tak igen for alt til næste år

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen
Jonas Viggo fra Brønshøj boede på Residence Experia i Peschiera sul Garda fra d. 23. til d. 27. april 2011.

Stedet var fint, relativt nybygget og på nogle punkter ikke helt gennemtænkt: F.eks. var der ikke fuld ståhøjde i forældresoveværelset, køkkenvasken var omme bag døren til entreen, og belysningen udendørs var meget mangelfuld. (Temmelig problematisk, når man kom hjem efter solnedgang og skulle finde vej fra parkeringspladsen til lejligheden).
Beliggenheden er fin, smukt i et grønt område (en golfbane), med swimmingpool og bjergudsigt. At finde vej i Peschiera vil nok være nemmest med en GPS – vi havde ikke sådan en, og vi fandt aldrig systemet i de sammensatte rundkørsler/motorvejstilkørsler/ruteskilte.
Et godt supermarked (Despar-købmanden) ligger lige ved siden af en McDonalds, som er grundigt skiltet. Restauranter er der masser af i Peschiera by, og i alle klasser. Vi prøvede også at spise på Park Hotel lige ved siden af vores lejlighed, - det var en skuffelse.
Verona med den romerske arena, Venedig og Gardasøen selv er oplagte udflugtsmuligheder, og Gardaland kan også anbefales, også selvom man måske ikke er til de vildeste rutsjebaner.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jens og familie fra Sakskøbing boede på Residence Experia i Peschiera sul Garda fra d. 11. til d. 23. juli 2010.

Selve stedet vi boede i, var såmænd i orden, men sjovt indrettet. Soveværelserne var så store, så man ikke kunne finde sin bedre halvdel om morgenen!! hvor Stuen/Køkkenet ikke havde en størrelse som kunne rumme 5 mennesker, uden man sad på hinanden.

Men lejligheden virkede, gode badeværelser og super klimaanlæg, så det var ok.

Er der noget som kan klages over, er det udenomsarealerne, der var ukrudt overalt, der var beskidt og omkring affaldscontainerne lignede det en losseplads, det var klamt!
Jeg tror ikke at poolområdet blev rengjort mens vi var der, der lå cigaretskoder overalt, dåser, papir, plastic m.m. og flød omkring poolen, det virkede ikke optimalt, når man tænker på at der bliver givet en ok dagspris for at være der.

Men selve området, med golfbane, fittness og andre aktiviteter var ok og det at det lå meget tæt på byen, gjorde at man kunne få lidt afspredelse i hverdagen.

Så facit er: super rejseburerau, ok lejlighed, gode aktiviteter, men beskidt udenomsarealer, som der virkelig skal være i bedre stand og bliver dette gjort, er det et super sted for familien som vil dyrke lidt sport og slappe af i sin ferie.

Så lige til sidst; stedet var præget af mange fra Holland og er der en folkefærd som larmer er det da godt nok dem. Uanset hvor du var, kunne du bare høre dem og de fyldte utrolig meget i området, så man blev ambilavent over for dem.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Erik og familie fra Greve boede på Residence Experia i Peschiera sul Garda fra d. 25. juli til d. 1. august 2009.

Vi havde en super dejlig ferie i Peschiera sul Garda på Residence Experia. Stedet bærer desværre præg af at være MEGET nyt og ikke alt fungerer optimalt - endnu, men det lyder som om der er planer for at få disse ting rettet snarest:-). Skraldespande skulle vi tage med og smide af på "lossepladsen" - beliggende lige ved Parc Hotel (der var meget affald og det var ildelugtende:-( ). Vi havde glædet os til selv at kunne lave mad et par af dagene, men så snart vi tændt mere en én kogeplade, så slog relæet fra. Vi tændte det igen og 10 sek. senere gik det igen. Vi talte med dem om det i receptionen, men fik at vide, at sådan var det desværre i alle lejlighederne...... Lejligheden, stedet og poolen var ellers SUPER!!!!, ligesom golfbanen og de andre udbudte sportsgrene var helt i top - DET er absolut et sted vi vil vende tilbage til. Selve området Peschiera er ikke noget videre - men det ligger jo heldigvis i en fin afstand til andre skønne byer rundt om Gardasøen, bla. Manerba, Bardolino og Lazise og ikke mindst skønne Verona - puhh, vi havde et par dejlige dage der. I rejsevejledningen vi modtog fra In-Italia stod der, at vi skulle hente nøgle til lejligheden ved Relais Corte Paradiso inden kl. 18.00. Grundet lidt GPS-problemer, blev vi lidt presset på tid, men vi var fremme 17.30. Der fik vi så at vide, at vi ikke kunne hente nøgle der, men direkte på stedet. Da vi kom ud til bilen igen ringede telefonen. Det var receptionen på Residence Experia, der ville høre om vi snart var der. Vi fortalte, at vi hjemmefra havde fået at vide, at vi skulle hente nøglen et andet sted, men at vi var lige om hjørnet. Desværre havde damen i receptionen vist meget travlt, så hun fik kun vist os hvilken lejlighed der var vores og så måtte vi bruge de næste dage til selv at finde ud af de forskellige ting (hvor gør man af skraldet, hvordan virker den aflåste låge, hvor ligger den garage vi havde bestilt hjemmefra) og andre små ting.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Residence Eden

Peschiera sul Garda, Veneto

Golf Residence

Peschiera sul Garda, Veneto

Belvedere Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Residence Le Azalee

Vercana, Lombardiet

Residence Celeste

Mezzegra, Lombardiet

Populært i Veneto

search map