Feriebolig i Peschiera sul Garda ved Gardasøen

Residence Experia

Pris fra pr. pers.
Swimmingpool med grøn udsigt Toværelseslejlighed Toværelseslejlighed
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Skønne lejligheder med aircondition og privat have/terrasse og udsigt til fredfyldte golfbaner. Stor swimmingpool og 18 hullers golfklub som nabo. Tennis, fodboldbaner, wellnesscenter og restaurant. Residence Experia ligger 2½ km fra Gardasøen og 1½ km fra motorvejsafkørslen (til Venedig og Milano).

Golfklubben som nærmeste nabo

Som nabo har man golfklubben Golf Club Paradiso med 18 huller. Gæsterne får 20 % rabat på golfbanen og golfresortets restaurant. Det er ikke den eneste fordel: der er blot ca. 2½ km til Gardasøen og 1½ km til motorvejsafkørslen, som bringer dig hurtigt til både Venedig og Milano. Blot 1 km herfra finder man nærmeste supermarked. Om sommeren tilbyder stedet også gratis shuttlebus-service til og fra centrum af Peschiera del Garda (stoppestedet er ca. 150 meter væk). På naboherregården Relais Corte Paradiso arrangeres der ugentlig vinsmagning (inkluderet i prisen) og ugentlig middag (mod tillæg som betales på stedet).

Læs mere om Residence Experia

Privat terrasse og pool

De 31 lejligheder er fordelt i to bygninger og ligger alle med udsigt til de beroligende golfbaner, grønne områder eller swimmingspoolens azurblå vand (poolen måler 8 x 16 m). Den ene ende af poolen er lavere end resten, dog ikke decideret afgrænset. De har alle privat have eller terrasse samt adgang til fælles park. Her er også både garage og parkeringsplads. I den nærliggende golfklub finder man også tennisbaner, svømmehal, fodboldbaner og et wellnesscenter med dampbad, finsk sauna, massage og træningscenter (Residence Experias gæster får 20 % rabat). Der er desuden gratis wifi-internetadgang i receptionsområdet - ikke i lejlighederne.

Lejlighederne på Residence Experia

Toværelseslejlighed med 2 sovepladser

Fin lejlighed på ca. 56 m² med træloft, terracottagulv og aircondition. Ligger i stueplan med privat have. Lejligheden har opholdsrum med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (i to plan)

Fin lejlighed på ca. 66 m² med træloft, terracottagulv og aircondition. Lejligheden er i to plan med privat terrasse. Den har på det nederste plan opholdsrum med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa samt badeværelse med toilet og badekar. På øverste plan er der soveværelse (med skråvæg) med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (i to plan)

Lejlighed på ca. 80 m² med træloft, terracottagulv og aircondition. Lejligheden ligger i to plan (stueetagen og kælderen). Lejligheden har privat have. I stueetagen er der opholdsrum med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, udgang til privat have samt badeværelse med toilet og badekar. I kælderen er der to soveværelser og badeværelse med toilet og bruser. Kælderen er ret lys men er stadig en kælder, hvorfor denne lejlighedstype frarådes de rejsende, der har astma, allergier eller vejrtrækningsproblemer.

Fireværelseslejlighed med 6/7 sovepladser (i to plan)

Lejlighed på ca. 90 m² med træloft, terracottagulv og aircondition. Lejligheden ligger i to plan (stueetagen og kælderen). Lejligheden har privat have. I stueetagen er der opholdsrum med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, udgang til privat have samt badeværelse med toilet og badekar. I kælderen er der to soveværelser og badeværelse med toilet og bruser. Kælderen er ret lys, men dog stadig en kælder, hvorfor denne lejlighedstype frarådes de rejsende, der har astma, allergi eller vejrtrækningsproblemer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence San Michele

Marciaga, Veneto

Golf Residence

Peschiera sul Garda, Veneto

Residence Eden

Peschiera sul Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Colombo Residence

Sorico, Lombardiet

Residence Celeste

Mezzegra, Lombardiet

Populært i Veneto

Borgo Ca' dei Sospiri

Quarto d'Altino

Residence Liana

Torri del Benaco

search map