Feriebolig i Peschiera sul Garda ved Gardasøen

Residence Eden

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Feriestedet Residence Eden består af fire bygninger med i alt 173 lejligheder, der ligger lige ud til golfbanen Golf Paradiso. Du har ca. 3 km ned til den hyggelige Peschiera sul Gardas centrum, hvor du kan spadsere på byens bastioner og nyde en is i stemningsfulde omgivelser.

Børnevenligt poolområde - hvor der også er plads til de voksne

Her får dine børn stor glæde af den flotte swimmingpool omgivet af solstole, parasoller samt børnebassin. Der er diverse legepladser og udeområder til de mindste. Hvis du nu gerne vil være lidt mere for dig selv, kan du ligge ved "relax"-bassin, der ligger ved hotellet i nærheden (det hører nemlig under samme selskab men her er der mere fred og ro). Du skal ikke gå langt, hvis du selv vil tilberede mad, da der er et minimarked i hovedbygningen. Men hvis du heller vil benytte dig af anlæggets egne spisesteder, så er der også mulighed for at spise på restaurant Parc Hotel eller bestille en pizza, der bliver bragt til døren.

Golfbanen og andre aktiviteter

Hele ferieanlægget ligger i forbindelse med golfbanen, hvor du kan spille de 18 huller. Du har også mulighed for at leje dig ind på tennisbanerne eller leje cykler, hvis du nu vil tage turen til for eksempel Verona eller Valeggio sul Mincio (området har mange cykelstier og du kan hente et godt kort på hotellet) på den tohjulede. Du kan desuden benytte dig - mod betaling - af fitnesscenter og skønhedscenter på hotellet, hvor du kan bestille massage eller gå i sauna eller tyrkisk bad. Bemærk, at golfresortet ligger i nærheden af motorvejen, som man kan se - og somme tider høre svagt afhængig af vindretningen.

Lejligheder i forskellige størrelser med aircondition og sat-TV

Lejlighederne er en del af et større golfresort med 2 hoteller og 2 lejlighedskomplekser. Alle lejlighederne har køkkenhjørne, satellit-TV og aircondition, som kun tændes i faste tidsrum og kun i sommermånederne alt efter direktionens vurdering. Alle lejligheder er ret nye (2006), pæne og enkelt indrettet i lyse farver.

Lejlighederne på Residence Eden

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (Type A4)

Lejlighederne er ca. 30/40 m² og ligger enten i stueetage (med udgang til have) eller på første sal (med balkon). De består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer (bedst til børn under 12 år), soveværelse med to enkeltsenge eller dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (Type A6)

Lejlighederne er ca. 49/53 m² og ligger enten i stueetage (med udgang til have) eller på første sal (med balkon). De består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer (bedst til børn under 12 år), to soveværelser med to enkeltsenge eller dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Garda Village

Sirmione - Colombare, Lombardiet

Residence San Michele

Marciaga, Veneto

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Populært i Veneto

search map