Feriebolig i Peschiera sul Garda ved Gardasøen

Relais Corte Paradiso

Pris fra pr. pers.
Relais Corte Paradiso til højre for hovedbygningen Relais Corte Paradiso forrest til højre
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vælger du Relais Corte Paradiso, så kan du glæde dig til en af de få historiske luksusboliger ved Gardasøen. Her blot ca. 2½ km fra søen og 1½ km fra motorvejsafkørslen finder du lejligheder af høj standard med swimmingpool og i skønne adelige omgivelser. Nogle få 100 m herfra løber floden Mincio, som udmunder i Gardasøen.

Historisk stemning og moderne komfort

Dette vidunderlige og monumentale gods fra 1700-tallet er blevet gennemrenoveret og moderniseret fra top til tå og med nænsom hånd. Lejlighederne ligger i nabobygningen til hovedhuset, som i fordums tid var godsets stalde og avlsbygninger. På trods af den gennemgribende renovering har man formået at bibeholde det originale og rustikke udtryk.

Læs mere om Relais Corte Paradiso

Spring i vandet eller nyd golfbanen

Trods den korte afstand til Peschiera sul Garda og motorvejen ligger Corte Paradiso i rolige og grønne omgivelser omgivet af marker og golfbane (18 huller), som skaber vidde og udsyn. Gæsterne kan tilbringe tiden udendørs ved det poolanlægget (16 x 5 m) eller i et af de mange grønne områder. Corte Paradisos gæster får rabat på golfresortets restaurant (300 m væk) og på selve golfbanen. Du kan desuden - mod betaling - benytte det naboliggende golf resorts wellness-afdeling.

Udforsk dette skønne område

Mulighederne for udflugter i området er uanede: Gardasøen og byen Peschiera sul Garda ligger blot 2½ km væk og ellers lokker Verona (ca. 25 km), Venedig og vinområdet Valpolicella med den verdensberømte Amarone. Og hvis du ikke vil køre er der mulighed for at cykle til de nærmeste seværdigheder.

Velkommen til herregården

Modtagelsen af gæsterne sker ved den flotte reception med de tre buer, som fører ind til en stemningsfuld og grøn atriumgård, hvorfra der er adgang til lejlighederne. Personalet taler engelsk og tysk. Bemærk at der ikke er adgang til slotsgården eller selve herregården. På stedet findes ydermere vaskeri (mod betaling) samt mulighed for bestilling af morgenbrød. Der arrangeres ugentlig vinsmagning (inkluderet i prisen) og ugentlig middag (mod tillæg som betales på stedet).

Topmoderne og bekvemme ferielejligheder

Relais Corte Paradiso består af 15 topmoderne og bekvemmelige lejligheder. Lejlighederne ligger i enten stueetagen med en lille have eller på 1. sal med en fin udsigt til hovedbygningen eller golfbanen. De er alle indrettede enten med klassisk antikke eller moderne møbler. Faciliteterne i lejlighederne dækker over satellit-tv, aircondition, opvarmning, telefon, pengeskab, internetadgang og hårtørrer. Lejlighederne har køkkenhjørne (enkelte har skabskøkken), mikroovn, kaffemaskine, elkedel og køleskab. I de fleste af lejlighederne er der sågar opvaskemaskine. Priserne er inklusive brug af de to sovepladser på sovesofaen i opholdsrummet.

Læs om lejlighederne på Relais Corte Paradiso

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazze Borgo Borago

Brenzone, Veneto

Camping Bella Italia

Peschiera sul Garda, Veneto

Appartamenti Villa T14

Bardolino, Veneto

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Populært i Veneto

Residence San Carlo

Costermano del Garda

Residence Florida

Porto Santa Margherita

search map