Agriturismo i Peschiera sul Garda ved Gardasøen

Relais Corte Cavalli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På Relais Corte Cavalli bor du i bakkelandskabet Colline Moreniche og er alligevel kun ca. 3 km fra Gardasøens eftertragtede sommerstemning. Her på dette historiske sted lige uden for Peschiera sul Garda (ca. 3 km) er der detaljerigdom, god stemning, albuerum, egen restaurant og en indbydende pool.

Et historiefortællende landsted
Historien fortæller, at familien Cavalli købte dette skønne landsted fra 1600-tallet af den oprindelige ejer Pietro, søn af Gaspare Morandi. Gennem tiderne har gården skiftet ejer, indtil den i 1990'erne endte i kløerne på familien Girardi.

Læs mere om Relais Corte Cavalli

Restaurant og andre faciliteter
Ud over en velfriseret have med krogede træer har hotellet både restaurant og tre forskellige konferencesale til mødeaktiviteter eller andre formål. Restauranten La Dinastia har til huse i en af de smukke sale - og om sommeren serveres de velsmagende retter naturligvis udendørs på terrassen. Bemærk at man kan bestille halvpension her på Relais Corte Cavalli.

Swimmingpool
Ved poolområdet løber der en rislende bæk, som bidrager til naturskønheden på stedet. Poolen ligger som et fascinerende vandspejl midt på den grønne plæne, naturligvis omgivet af liggestole og parasoller. Om aftenen skifter udearealerne klædedragt, da den oplyste pool får stedet til at skifte elegant karakter i de mørke timer. Landejendommens areal dækker mere end 12 hektar, som også byder på både vinmarker og lunde.

Værelserne
De 44 værelser er alle smukt indrettede med bl.a. bjælkelofter, freskomalerier og/eller antikviteter. De ligger enten i den majestetiske ejervilla elller i annekserne rundt om græsplanen ved indgangen. Alle værelserne har aircondition, internetopkobling (via stik), lcd sat-tv, minibar, værdiboks, telefon og badeværelse med toilet, morgenkåbe, hårtørrer og bruser/badekar. I flere af classic- og deluxe-værelserne er der mulighed for en ekstra opredning, mens junior suiterne og suiterne, som er lidt større, har plads til op til to ekstra opredninger. Mange værelser har en fin udsigt over det kuperede landskab Colline Moreniche.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Boutique Hotel Villa Sostaga

Gargnano, Lombardiet

Tenuta Le Cave

Tregnago, Veneto

Hotel Europa

Malcesine, Veneto

Anbefalinger til dig

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Borgo Mondragon

Lazise, Veneto

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Veneto

search map