Hotel i Peschiera sul Garda ved Gardasøen

Hotel Le Ali del Frassino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Le Ali del Frassino ligger i et skønt område som passer perfekt til dig, der foretrækker at bo lidt fra de mere livlige småbyer rundt om Gardasøen, men dog så tæt på, at du kun er et par kilometer væk. Du er omgivet af natur, og bor i et naturreservat på hele 70 hektar, hvilket betyder, at du kan gå nogle skønne ture i området. Desuden har du al den komfort du behøver som pool, bar, restaurant og SPA.

Du bor i et "mousserende" vinområde

Huset, som oprindeligt blev benyttet til opbevaring af citroner, ligger lige syd for Gardasøen i et skønt område, som bl.a. er kendt for sine vine. Du har et godt udgangspunkt for udflugter i lokalområdet, ikke bare til Gardasøens kendte byer som Lazise og Sirmione, men også til den romantiske by Verona, som ligger ca. 45 km væk. Lige nord for Verona finder du det berømte vindistrikt Valpolicella. Området sydvest for hotellet er ukendt for de fleste, men minder meget om Toscana med snoede landeveje, hyggelige småbyer, som ex. ll Borghetto og dejlige vingårde, hvor der primært produceres gode hvide- og mousserende vine.

Læs mere om Hotel Le Ali del Frassino

En følelse af luksus og velvære

Hotel Le Ali del Frassino er et dejligt hotel, hvor du bor godt, spiser godt og kan slappe helt af. Der er et dejligt pool-område med i alt tre forskellige pools (ca. 600 m2), som er anlagt i terrasser ned mod søen, og som er omgivet af håndbyggede stenmure. Om sommeren er der både bar og restaurant, Il Tuffetto Grill & Bar ved poolen, så du ikke behøver at bevæge dig ret langt, for at få noget at spise og drikke.

Der er yderligere en bar oppe ved receptionen og en restaurant i hovedbygningen, som hedder Ardea Purpurea. Kvaliteten er høj og du spiser godt her på Hotel Le Ali del Frassino, og når vejret tillader det, kan du spise under åben himmel med udsigt til søen.

Slap af i hotellets SPA

Hvis du får lyst til en dag "hjemme", kan du altid slappe af ved poolen eller besøge hotellets SPA-afdeling. Der er jacuzzi, fitness og sauna, og du har også mulighed for at bestille forskellige former for behandlinger og massage. Er du mere til udendørs motion, kan du enten gå lange ture i området, leje cykel på hotellet (efter først-til-mølle-princippet), eller tage en tur til søen, hvor der er flere "strande" hvor du kan slikke sol og næsten opleve en såkaldt "Riviera-stemning". Vi gør opmærksom på, at du ikke kan bade i søen ved hotellet.

Værelser i flere bygninger

Der er i alt 92 værelser i flere kategorier, som er fordelt i forskellige bygninger. Alle værelser har faciliteter som satellit TV, værdiboks, minibar, aircondition, wi-fi, kaffe- og tefaciliteter, telefon, badekåbe, badetøfler og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Le Ali del Frassino

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map