Anmeldelser af Golf Residence

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Golf Residence

Læs personlige anmeldelser af Golf Residence som ligger ved Gardas√łen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Golf Residence. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Stig og familie fra Nivå boede på Golf Residence i Peschiera sul Garda fra d. 13. til d. 20. oktober 2007.

Vi er meget bekendte med Peschiera sul Garda og Gardasøen og har i øvrigt før været ved Gardasøen om efteråret, hvilket er en fornøjelse, da mængden af medturister er få.
Ferieboligen var suverænt god. Her tænkes på facitliteter i lejligheden, størrelsen, badeforhold, terrasse etc.
Samtidig ligger lejligheden jo meget smukt med udsigt ud over golfbanen. Som golfspiller er det et rigtig godt resort med glimrende golffaciliteter. Det er dog også et sted vi kan anbefale til andre, der vil til Gardasøen og ikke spiller golf.
Eneste minus - og det er vigtigt at bemærke til andre gæster, der skal bruge lejligheden udenfor højsæsonen - er, at det er meget koldt i lejligheden mogen, aften og nat.
Der er ikke tilsluttet varme og da bebyggelsen ikke er isoleret falder temepaturen indenfor i takt med temperaturen udenfor.
Om efteråret ved Gardasøen er det måske kun 5 grader om morgenen, hvilket så stiger til omkring 15 - 20 grader i løbet af dagen for så igen at falde, når solen går ned.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Residence Eden

Peschiera sul Garda, Veneto

Belvedere Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Garda Village

Sirmione - Colombare, Lombardiet

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Populært i Veneto

Valbella

Bibione

Residence Liana

Torri del Benaco

search map