Feriebolig i Peschiera sul Garda ved Gardasøen

Golf Residence

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Golf Residence er velegnet til familier med børn, der gerne vil have en masse aktiviteter lige ved hånden og alligevel bo i fredelige omgivelser. Ud over golf finder du fitness-center, badeanstalt med sauna og massage samt tyrkisk bad, tennisbane og mulighed for at leje cykler og boltre dig i bakkerne, som leder hele vejen til Verona og Valeggio sul Mincio.

Poolen i centrum

Der er mange aktiviteter, du kan benytte dig af, og som ligger i kort afstand fra selve lejlighederne på det hotel, der hører til samme kæde. Det vigtigste er dog, at der er en pool lige ved lejlighederne, så børnene ikke skal løbe langt væk for at finde legekammerater. Ved det flotte bassin er der terrasse med solstole og parasoler samt en lille have.

Læs mere om Golf Residence

Mere om Golf Paradiso

Lejlighederne på Golf Residence er en del af et større golfresort, som tilbyder 2 hoteller og faktisk endnu flere lejligheder (Residence Eden). På selve området findes der flere swimmingpools, legeplads, fitness, restauranter, barer og meget andet. Bemærk at golfresortet ligger i nærheden af motorvejen - og kan ses og høres svagt (afhængig af vindretning) fra det meste af området.

Ferielejligheder med sat-tv og aircondition

Der er i alt 47 lejligheder i forskellige størrelser, som alle er velholdte og indrettede i pæne og lyse farver. Alle lejligheder har køkkenhjørne, satellit-TV og aircondition, der dog kun tændes i sommermånederne og efter direktionens vurdering. Der er mulighed for at benytte vaskeriservice på det nærliggende hotel. På Golf Residence kan du vælge mellem to opholdsmuligheder:
- aparthotel: sengelinned og håndklæder samt slutrengøring er med i prisen. Bliver du mere end én uge, er der rengøring med i prisen for hvert ugeophold.
- self-catering: du medbringer selv linned og håndklæder og skal selv sørge for slutrengøring, men som du også kan vælge at betale dig fra på stedet.

Læs om lejlighederne på Golf Residence

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Eden

Peschiera sul Garda, Veneto

Belvedere Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Garda Village

Sirmione - Colombare, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Populært i Veneto

search map