Feriebolig i Peschiera sul Garda ved Gardasøen

Garda Resort Village

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Garda Village ligger i kort afstand fra Gardasøens sydlig bred, lidt tilbagetrukket fra vejen der forbinder Desenzano del Garda med Sirmione.

Sikre forhold og gode pool for børn

Feriecentret er helt indhegnet og kun tilgængeligt for dem, der bor på stedet. En ringvej rundt om ferieanlægget gør det muligt at komme helt hen til din dør med bagagen og indkøbene med bilen, uden at du generer de andre gæster ved at køre igennem anlægget. Fra din parkeringsplads har du kort til din trappeopgang. På den anden side af bygningen ligger feriecentrets have med stor pool og børnepool (med en dybde, der går fra 30 til 140 cm) samt god plads for børn til at lege og for solbadning til de voksne.

…og så mere pool til de aktive

Betyder pool mere for dig bare afkøling, så er der også en pool (25 meter længde med en dybde der går fra 150 til 220 cm) til de mere aktive gæster, der vil svømme og dyrke flere aktiviteter (badehætte er påkrævet her). Ved denne pool er der også restaurant med café, mulighed for massage og skønhedsbehandlinger, som de lokale også benytter sig af.

Et område til store og små på ferie

I den sydlige del af Gardasøen er det værd at besøge Sirmiones smukke middelaldercentrum med de mange butikker og spisesteder eller nyde den elegante søpromenade i Desenzano del Garda. Verona ligger en kort køretur herfra, og Juliet og Romeo er en fortryllende historie for såvel de små og de store i familien. Arenaen er en særlig oplevelse der kan nydes om dagen og med spændende opera musik også om aftenen. De store forlystelsesparker som Gardaland, Canovaworld, m.fl. er en stor attraktion for børnene og for det der er tilbage af barnet i de voksne – de ligger lige nord for Peschiera del Garda, som også er et besøg værd. Og hvis du vil se søen fra et særlig vinkel er det værd at køre hele vejen op af østbredden til Malcesine og komme på toppen af Monte Baldo med kabelvogn.

Rummelige ferielejligheder med privat terrasse/balkon

Lejlighederne er veludstyrede og har alle egen møbleret terrasse, der vender enten mod poolen eller mod det omkringliggende område. De er udstyrede med vaskemaskine, aircondition, dansk kaffemaskine og nogle endog med opvaskemaskine. De har op til seks sovepladser, hvis du ønsker at benytte sovesofaen i stuen i betragtning, at terrassen sikkert vil blive brugt som dagligstue hele sommeren. Lejlighederne er velegnede til dig, der rejser med små eller større børn, som sikkert vil finde legekammerater ved poolen.

Læs om lejlighederne på Garda Resort Village

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map