Feriebolig i Peschiera sul Garda ved Gardasøen

Garda Resort Village

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Garda Village ligger i kort afstand fra Gardasøens sydlig bred, lidt tilbagetrukket fra vejen der forbinder Desenzano del Garda med Sirmione.

Sikre forhold og gode pool for børn

Feriecentret er helt indhegnet og kun tilgængeligt for dem, der bor på stedet. En ringvej rundt om ferieanlægget gør det muligt at komme helt hen til din dør med bagagen og indkøbene med bilen, uden at du generer de andre gæster ved at køre igennem anlægget. Fra din parkeringsplads har du kort til din trappeopgang. På den anden side af bygningen ligger feriecentrets have med stor pool og børnepool (med en dybde, der går fra 30 til 140 cm) samt god plads for børn til at lege og for solbadning til de voksne.

…og så mere pool til de aktive

Betyder pool mere for dig bare afkøling, så er der også en pool (25 meter længde med en dybde der går fra 150 til 220 cm) til de mere aktive gæster, der vil svømme og dyrke flere aktiviteter (badehætte er påkrævet her). Ved denne pool er der også restaurant med café, mulighed for massage og skønhedsbehandlinger, som de lokale også benytter sig af.

Et område til store og små på ferie

I den sydlige del af Gardasøen er det værd at besøge Sirmiones smukke middelaldercentrum med de mange butikker og spisesteder eller nyde den elegante søpromenade i Desenzano del Garda. Verona ligger en kort køretur herfra, og Juliet og Romeo er en fortryllende historie for såvel de små og de store i familien. Arenaen er en særlig oplevelse der kan nydes om dagen og med spændende opera musik også om aftenen. De store forlystelsesparker som Gardaland, Canovaworld, m.fl. er en stor attraktion for børnene og for det der er tilbage af barnet i de voksne – de ligger lige nord for Peschiera del Garda, som også er et besøg værd. Og hvis du vil se søen fra et særlig vinkel er det værd at køre hele vejen op af østbredden til Malcesine og komme på toppen af Monte Baldo med kabelvogn.

Rummelige ferielejligheder med privat terrasse/balkon

Lejlighederne er veludstyrede og har alle egen møbleret terrasse, der vender enten mod poolen eller mod det omkringliggende område. De er udstyrede med vaskemaskine, aircondition, dansk kaffemaskine og nogle endog med opvaskemaskine. De har op til seks sovepladser, hvis du ønsker at benytte sovesofaen i stuen i betragtning, at terrassen sikkert vil blive brugt som dagligstue hele sommeren. Lejlighederne er velegnede til dig, der rejser med små eller større børn, som sikkert vil finde legekammerater ved poolen.

Læs om lejlighederne på Garda Resort Village

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Garda Resort Village

Læs personlige anmeldelser af Garda Resort Village som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Garda Resort Village. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 26 anmeldelser fra Garda Resort Village

Superferie

Meget hyggeligt og fint sted. Pænt og ordentligt på hele området. God betjening i receptionen.

Læs mere

Vi kommer gerne igen!

Vi har haft et rigtig dejligt ophold i Garda Resort Village. Lejligheden var rummelig, ren og fremstod ellers som beskrevet. Poolen blev renset og poolområdet blev rengjort hver dag. Der var livreddere til stede det meste af tiden. Der var dejligt roligt og hele området var pænt rengjort og velholdt. Der var en lille butik i resortet som havde alt hvad man kunne finde på at have glemt derhjemme eller løbe tør for undervejs. Kan varmt anbefale andre at besøge Garda Resort Village.

Læs mere

Fantastisk ferie i lækkert resort

Vi havde 14 dages ferie i Garda Resort Village (2 voksne og 2 børn 10-12). Vi nød virkelig de dejlige omgivelser og kan varmt anbefale at holde ferie her. Lejligheden havde opvaskemaskine, vaskemaskine, kaffemaskine, fryser og WiFi. De 3 store pools blev brugt flittigt og der var altid liggestole nok til alle, ingen kamp om pladserne. Det er et stille og roligt område, et fantastisk sted til afslapning.
Et lille minus er at badning ved garda søen ikke er muligt, direkte fra resortet.
Det er muligt at spise i resortes restaurant, men ellers skal bilen tages i brug, da nærmeste restaurant er 1,5 - 2 km derfra.

Vi kommer helt sikkert igen på et tidspunkt.

Læs mere

Perfekt beliggenhed ved poolen.

Vores treværelseslejlighed med have var helt i top. Her var alt hvad man behøvedes. Til og med opvaskemiddel, viskestykke og toiletpapir, hvilket ikke er normen når man lejer lejligheder i Italien. Alt personalet var venligt og vi blev rigtigt godt modtaget da vi ankom.

Læs mere

Flot lejlighed og pool område

Flotte lejligheder og flotte udeområder. Savnede toiletfaciliteter ved poolen. Det burde bygges pga. hygiejne. Det kan blive langt at skulle gå tilbage til lejligheden hver gang en af ungerne skulle på toilettet. Vi kunne kun bruge det ene pool område pga. dette. Hvis vi ikke brugte det område, så ville det blive for langt at gå tilbage til toilettet med ungerne. Lejlighederne er godt udstyret. Godt internet. Eneste negative er, at det koster meget for slutrengøringen (100 euro) og at strømmen var meget dyr. Ved, at det koster en del i Italien, men 80 euro for en uge er meget. Specielt når der stod, at A/C var inkluderet i prisen.

Læs mere

Bedømmelse af Garda Resort Village

Læs mere
 
search map