Feriebolig i Peschiera sul Garda ved Gardasøen

Del Garda Village & Camping

Pris fra pr. pers.
 
Del Garda Village & Camping er ikke tilgængelig i øjeblikket
Del Garda Village & Camping er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Peschiera sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Del Garda Village & Camping ligger i yderst grønne omgivelser en kilometer fra Peschiera sul Gardas centrum og få hundrede meter fra søens bredder. Det store feriecenter tilbyder ophold i mobil homes og i bungalower (hos In-Italia formidler vi de sidstnævnte).

Alt hvad du har brug for

Selv om det er dejligt at have en hyggelig by med alle slags indkøbsmuligheder, spisesteder, caféer og togstation i gåafstand, så behøver du faktisk ikke at forlade Del Garda Village & Camping under dit ophold, for her er virkelig alt, hvad du har brug for til ferien fra restaurant/pizzeria over møntvaskeri til minimarked.

Og meget mere

Med det er langt fra alt. Her er også to poolkomplekser, hver bestående af både voksenpool og børnepool, vandrutsjebaner, parkeringsplads ved indgangen, tennisbaner, legeplads, cykeludlejning og fitnessrum. Her er naturligvis også mulighed for at komme på internettet i form af internetpoint med Wi-Fi.

Organiseret underholdning

Intet stort italiensk feriecenter uden organiseret underholdning. På Del Garda Village & Camping arrangeres der store dele af sæsonen underholdning og aktiviteter for børn og voksne.

Lejlighederne på Del Garda Village & Camping

Treværelsesbungalow Pini med 4/6 sovepladser (type B)

Disse bungalower er ca. 30 m² store og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med to enkeltsenge, lille børneværelse med køjeseng og badeværelse med bruser og wc. Bungalowerne er udstyret med aircondition og satellitfjernsyn. De har også alle privat overdækket terrasse med bord og stole.

Treværelsesbungalow Tigli med 4/6 sovepladser (type B)

Disse bungalower er ca. 30 m² store og er blevet istandsat for nylig (2014). De består af stue med køkkenhjørne og to sovesofaer til én person hver, soveværelse med to enkeltsenge, lille børneværelse med køjeseng og badeværelse med bruser og wc. Bungalowerne er udstyret med aircondition og satellitfjernsyn. De har også alle privat overdækket terrasse med bord og stole.

 
 

Lignende boliger

Golf Residence

Peschiera sul Garda, Veneto

Residence Eden

Peschiera sul Garda, Veneto

Belvedere Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Populært i Veneto

search map