Feriebolig i Peschiera sul Garda ved Gardasøen

Del Garda Village & Camping

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Del Garda Village & Camping ligger i yderst grønne omgivelser en kilometer fra Peschiera sul Gardas centrum og få hundrede meter fra søens bredder. Det store feriecenter tilbyder ophold i mobil homes og i bungalower (hos In-Italia formidler vi de sidstnævnte).

Alt hvad du har brug for

Selv om det er dejligt at have en hyggelig by med alle slags indkøbsmuligheder, spisesteder, caféer og togstation i gåafstand, så behøver du faktisk ikke at forlade Del Garda Village & Camping under dit ophold, for her er virkelig alt, hvad du har brug for til ferien fra restaurant/pizzeria over møntvaskeri til minimarked.

Og meget mere

Med det er langt fra alt. Her er også to poolkomplekser, hver bestående af både voksenpool og børnepool, vandrutsjebaner, parkeringsplads ved indgangen, tennisbaner, legeplads, cykeludlejning og fitnessrum. Her er naturligvis også mulighed for at komme på internettet i form af internetpoint med Wi-Fi.

Organiseret underholdning

Intet stort italiensk feriecenter uden organiseret underholdning. På Del Garda Village & Camping arrangeres der store dele af sæsonen underholdning og aktiviteter for børn og voksne.

Ikke et kedeligt øjeblik

Del Garda Village & Camping henvender sig især til familier. Her er to flotte poolområder, begge består af både voksenpool, børnepool og vandrutsjebaner. Ud over dette kan I aktivere jer med en gang tennis eller i træningslokalet. I kan se omgivelserne fra cykelsaddlen og har du ikke selv jernhesten med kan I leje en på forspørgsel. De mindste elsker at være i vandet fra morgen til aften men kan veksle mellem leg i vandet og på lejepladsen eller med fodbold og volleyball.

Lige som de fleste italienske feriebyer arrangere man fælles underholdning for både børn og voksne. Hvis dette ikke er nok kan I altid begive jer til Gardaland, Sea Life Aquarium som er inden for kort køreselsafstand ca. 1,6 km. væk. Til Movieland og til bærnenes favorit Caneva Acquapark er det ca. 5 km. For de voksne er der små hyggelige byer at besøge langs søen så som Sirmione, Lazise og Bardolino. I kan sågar tage ind til det herlige Verona hvor Julias balkon kan ses, eller til det berømte Venedig, men dertil er det bedst at bruge en hel dag da det tager et par timer at køre dertil. Nærmere hjemmet er det verdensberømte Valpolicella hvor I kan besøge vingårde og købe gode Amaronevine med hjem.

Læs mere om Del Garda Village & Camping

Du har de fleste bekvæmmeligheder

Inde på området findes både bar og restaurant, hvilket er praktisk hvis I en dag ikke føler for at stå ved komfuret. I kan også bestille en dejlig pizza til at tage med hjem og nyde på jeres private terrasse. I baren kan du bestille gode aperitiver, øl og andre drikkevarer, selv ved poolen. Her kan man også bestille lettere retter til frokost. God italiensk is kan naturligvis købes til børnene (og de voksne).

Med hensyn til madindkøb kan I gå til en af byens større supermarkeder. I behøver dog ikke gå langt for at handle basisvarer da der findes in lille butik inde på Del Garde Village & Camping. Her er naturligvis også internet ved flere internetpoints med WiFi. Bilen parkeres ved receptionen hvor der også findes ladestationer til elbiler.

Vælg mellem mobilehome og hus

I kan vælge at bo i de fine mobilehomes eller i hyggelige selvstændige huse. Alle har terrasse så I kan nyde jeres ophold og frokosten under den åbne himmel. Faciliteterne på stedet er Sat-TV, aircondition (der indgår 8 timers brug pr. dag, ønskes yderligere koster det € 1 pr. ekstra time) samt et lille køkkenhjørne

Mobilehomene på Del Garda Village & Camping

Treværelsesbungalow (Pini) med 4/6 sovepladser, terrasse

Disse bungalower er ca. 30 m² store og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med to enkeltsenge, lille børneværelse med køjeseng og badeværelse med bruser og wc. Bungalowerne er udstyret med aircondition og satellitfjernsyn. De har også alle privat overdækket terrasse med bord og stole.

Treværelsesbungalow (Tigli) m. 4/6 sovepladser, terrasse

Disse bungalower er ca. 30 m² store og er blevet istandsat for nylig (2014). De består af stue med køkkenhjørne og to sovesofaer til én person hver, soveværelse med to enkeltsenge, lille børneværelse med køjeseng og badeværelse med bruser og wc. Bungalowerne er udstyret med aircondition og satellitfjernsyn. De har også alle privat overdækket terrasse med bord og stole.

Mobilehome Dalia med 5/6 sovepladser

Stue med køkkenhjørne og sovesofa (bedst til børn op til 12 år), soveværelse med lille dobbeltseng, et lille soveværelse med køjeseng samt en udtræksseng som tredje soveplads, badeværelse med bruser og toilet. Møbleret terrasse samt to solsenge. mobilhomet er på ca. 24 m²

Mobilehome Oleandro med 4/6 sovepladser

Stue med køkkenhjørne og sovesofa (bedst til børn op til 12 år), soveværelse med mindre dobbeltseng, lille soveværelse med højeseng samt en udtræksseng som tredje soveplads, badeværelse med bruser og toilet. Møbleret terrasse med to solsenge, mobilhomet er på ca. 24 m².

Mobilehome Rododendro med 6/8 sovepladser

Stue med køkkenhjørne og sovesofa (bedst til børn op til 12 år), soveværelse med lille dobbeltseng, 2 små soveværelser med 2 enkeltsenge i hver, badeværelse med bruser og toilet. Møbleret terrasse med to solsenge. Mobilhomet er på ca. 32 m²

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence San Michele

Marciaga, Veneto

Golf Residence

Peschiera sul Garda, Veneto

Camping Bella Italia

Peschiera sul Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Populært i Veneto

search map