Feriebolig i Peschiera sul Garda ved Gardasøen

Centro Ai Cappuccini

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Centro Ai Cappuccini var blandt de første ferielejlighedskomplekser, der blev opført ved Gardasøen. Dette indebærer mange plusser, men også et par få minusser, hvilket vi ikke vil lægge skjul på.

Rigtig god beliggenhed

Det mest positive er beliggenheden og pladsen. Ja, for Centro Ai Cappuccini ligger virkelig godt i gåafstand til såvel stranden (ca. 150 meter) som til det dejlige centrum af Peschiera sul Garda (ca. 500 meter). Indkøbsmuligheder og spisesteder ligger ikke længere end en kort gåtur fra boligerne. Desuden er der virkelig god plads udendørs - blandt andet ved feriecentrets to store pools og børnebassin, hvor badehætte dog er påbudt. Ankommer man i bil, er der desuden god plads til parkering på grunden.

Læs mere om Centro Ai Cappuccini

Rummelige balkoner

Man der er også nogle ulemper, som man bør være opmærksom på. Selvom lejlighederne er pænt vedligeholdt i forhold til de mange somre, som de har gæstet rejsende, er indretningen og indelingen af pladsen dog gammeldags, og det er ikke her, man skal være, hvis et møblement i tip-top stand er vigtigt for ens ferie. Balkonerne er dog meget rummelige, og selvom man ikke har udsigt over søen, har man heller ikke udsigt til en mørk bjergside lige uden for ens næse. Lejlighederne kan ligge op til tredje sal, hvor der er bedst udsigt, men ingen elevator.

Lejlighederne på Centro Ai Cappuccini

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

lejlighederne er ca. 40 m² store og består af opholdsstue med køkkenhjørne eller separat køkken samt to sovepladser i sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt udgang til bred balkon på ca. 3 m²

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser

lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne eller separat køkken samt to sovepladser i sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser samt udgang til bred balkon.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Belvedere Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Golf Residence

Peschiera sul Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Populært i Veneto

search map