Feriebolig i Peschiera sul Garda ved Gardasøen

Belvedere Village

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Belvedere Village er et rigtig dejligt familiested med masser af aktiviteter til både børn og voksne. Her er tre swimmingpools, som man kan boltre sig i. Det ligger kun 2 km fra Peschiera del Gardas motorvejsfrakørsel, men omgivelserne er stille og rolige.

Paradis for børnefamilier

Feriecenteret har 182 lejlighederne der alle har terrasse, der vender ud mod det store poolområde. Indgangen til lejlighederne er på bagsiden af bygningerne, hvor man også kan parkere sin bil. Stedet råder over et minimarkedet med de mest basale varer, en restaurant, der også serverer pizzaer og en bar. På fællesområderne er der mulighed for wi-fi internetforbindelse (mod betaling).

Læs mere om Belvedere Village

Tre pools: et til hvert behov

Der er i alt 3 forskellige pools på stedet. Den største af dem på 1400 m², ligger lige ved caféens terrasse, hvor forældrene kan nyde en forfriskning i solen, mens de holder øje med deres børn der bader. En anden pool er 480 m² og er henvender sig til børn, da vandet kun er op til 70 cm dybt. Den tredje pool er er rettet mod de gæster der gerne vil motionssvømme. Den er 50 meter lang og 120 cm dyb. Ved alle tre swimmingpools er der parasoller og liggestole.

Lejlighederne

Lejlighederne er indrettet i forskellige farver i moderne stil, og er alle ens, når det angår størrelse (ca. 40 m²), og de har alle pooludsigt. De er er udstyret med aircondition, satellitfjernsyn, komfur med tre kogeplader og mikroovn. Til alle lejligheder er der rummelig og overdækket terrasse/balkon med møbler. Forskellen på de tre typer ligger i de små detaljer såsom babyudstyr, inkluderet wi-fi, poolhåndklæder og den slags: Se mere under beskrivelsen af lejlighederne.

Lejlighederne på Belvedere Village

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser Standard (med terrasse/balkon og pooludsigt)

Lejlighederne ligger i stueetagen eller på første etage og består af opholdsrum med køkkenhjørne (tre blus, mikrobølgeovn og køleskab med frostboks) og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år) samt udgang til terrasse eller balkon med bord og stole. En dør adskiller dagsområdet fra natområdet der består af soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Enkelte lejligheder er handikapvenlige.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser Family (med terrasse og pooludsigt)

Lejlighederne ligger alle i stueetagen og består af opholdsrum med køkkenhjørne (tre blus, mikrobølgeovn og køleskab med frostboks) og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år) samt udgang til terrasse med bord og stole. En dør adskiller dagsområdet fra natområdet der består af soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og køjeseng samt badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne er specielt udstyret til familier med småbørn: babyseng, højstol, babybadekar og puslepude findes i alle lejligheder.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser Premium (med terrasse og pooludsigt)

Lejlighederne ligger alle i stueetagen og består af opholdsrum med køkkenhjørne (tre blus, mikrobølgeovn og køleskab med frostboks) og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år) samt udgang til terrasse med bord og stole i træ. En dør adskiller dagsområdet fra natområdet der består af soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og køjeseng samt badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne rengøres hver anden dag (dog ikke køkkenhjørnet), og der følger poolhåndklæder og én wi-fi-adgang med.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Golf Residence

Peschiera sul Garda, Veneto

Residence Eden

Peschiera sul Garda, Veneto

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Poiano Resort

Garda, Veneto

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Populært i Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita

Tenuta Le Cave

Tregnago

search map