Hotel i Peschiera sul Garda ved Gardasøen

Bella Peschiera Hotel

Pris fra pr. pers.
Adgang til pool/legeområde 300 meter fra hotellet Adgang til pool/legeområde 300 meter fra hotellet
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis du har små børn og måske ikke er den store fan af camping, men godt kunne tænke dig at holde ferie et sted, hvor dine børn kan nyde godt af de samme underholdningsmuligheder som på en stor campingplads, så tag et kig på Hotel Bella Peschiera. Livet på hotellet kan dog også nydes uden børn.

Når vi nævner camping, er det ikke tilfældigt, for ejerne af Hotel Bella Peschiera ejer også campingpladsen Bella Italia, der ligger ca. 300 meter derfra. Når du bor på hotellet, kan du nyde godt af alle de faciliteter, campingpladsen har at byde på - f.eks. en meget stor pool med rutschebaner, der minder om et lille vandland. Derfra har du også adgang til en småstensstrand ved søen. Er du ikke til vandlands-aktiviteter, kan du også bare slappe af på hotellet, som i sig selv har masser at byde på.

Charmerende beliggenhed ved Gardasøen

Noget af det bedste ved Hotel Bella Peschiera er beliggenheden, som både er charmerende og strategisk. Herfra kan du tage på mange gode udflugter rundt til de interessante steder og hyggelige byer ved søen. Du kan også tage på dagsture, for eksempel til Venedig eller Verona, eller hvad med at udforske Dolomitterne? Hvis du foretrækker at færdes til vands, er der mange muligheder for at komme ud at sejle på Gardasøen, hvor du efter lyst og ønske kan hoppe af og på i de små, pittoreske kystbyer. Det kunne for eksempel være Sirmione og Desenzano.

I den sydlige del af området omkring Gardasøen finder du en del forlystelsesparker, som egner sig til børn i alle aldre over ca. 4 år. Gardaland er en af dem.

Læs mere om Bella Peschiera Hotel

Gratis Wi-Fi og hyggelige værelser

Hotellet er komfortabelt og ligger kun få skridt fra søbredden, i et livligt område tæt på centrum af Peschiera del Garda. Swimmingpoolen på hotellet har en børnepool, og en tilsluttet terrasse, hvor du kan nyde en kop cappuccino i solen hver morgen, inden du starter på dagens oplevelser. Her kan du også slappe af i liggestolene i løbet af dagen med en god bog. Du kan gå ud at spise, men du kan også blive på hotellet, som har en restaurant, der serverer lokal og italiensk mad. Du har mulighed for at bestille halvpension.

Der er et godt udvalg i morgenmadsbuffeten, og hvis du er glad for din smartphone, er du kommet til rette sted, for der er gratis Wi-Fi.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Parc Hotel

Peschiera sul Garda, Veneto

Hotel La Perla

Garda, Veneto

Parkhotel Oasi

Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Torre Paradiso

Minori, Campania

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Populært i Veneto

search map