Feriebolig i Peschiera sul Garda ved Gardasøen

Balcone Stellina

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du bor her ca. 2,5 km uden for Peschiera del Garda i den sydøstlige del af Gardasøen. Du er i overkommelig afstand fra Danmark til en kør selv-ferie, der giver dig adgang til smukke kulturbyer som Verona, Mantona og Vicenza, skønne middelalderbyer som Sirmione, Bardolino og selve Peschiera og gode indkøbsmuligheder i det nærliggende Valpolicella, hvor du kan fylde bagagerummet og vende hjem rigere (på vin) end da du rejste.

En god ferie for børnefamilier

På stedet er der pool og ingen underholdning, hvilket på samme tid gør ferien vellykket for børn og for de fleste forældre. Forlystelsesparker som Gardaland og Caneva World ligger lige på den anden side af byen; er dine børn til dyr og smukke planter, så finder du Parco Natura Viva og Sigurtà-parken i nærheden. Og så er der altid en god is at få i Peschieras centrum, hvor du også kan slappe af i skønne og hyggelige omgivelser.

Veludstyret ferielejlighed med egen balkon

Lejligheden er lys og ligger i rolige omgivelser. Visse lejligheder i feriekomplekset lejes ud, andre beboes af de lokale, som bor her med deres familien i skoleferien. Du har aircondition og varmeanlæg til rådighed, så du altid kan regulere temperaturen (og luftfugtighed), som det passer dig bedst. Der findes endvidere ovn, opvaskemaskine og fjernsyn samt wi-fi internetopkobling. Lejligheden råder desuden over parkeringsplads.

Lejligheden på Balcone Stellina

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (1. sal med balkon)

Lejligheden er ca. 60 m² og ligger på første sal. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa, (bedst til børn op til 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Fra lejligheden er der udgang til bred balkon med bord og stole, hvor du kan sidde og nyde selskabet med dine medrejsende.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Belvedere Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Golf Residence

Peschiera sul Garda, Veneto

Residence Eden

Peschiera sul Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Belvedere Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Garda Village

Sirmione - Colombare, Lombardiet

Populært i Veneto

Aparthotel Sheila

Lido di Jesolo

Residence Liana

Torri del Benaco

Tenuta Le Cave

Tregnago

search map