Feriebolig i Peschiera sul Garda ved Gardasøen

Appartamenti San Benedetto

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her bor du ca. 100 meter fra stranden i et roligt kvarter mellem Peschiera (3km) og Sirmione (6 km) på den sydelige bredde af Gardasøen. Den nye søpromenade gør det muligt at gå eller cykle langs med søen til Peschiera del Garda hyggelige centrum, hvor du finder et hav af spisesteder og caféer - men du behøver ikke at gå så langt da du også finder forretninger og indkøbsmuligheder tæt på ferielejlighederne.

Aktiviteter på stedet og i området

Solbadfning ved pool og i den fælles have kan godt være en aktivitet i sig selv men er vist ikke nok til at få hele ferien til at gå. Udover adgang til den fælles pool er der mulighed for at ligge eller lege på den betalingsfrie strand, der ligger ca. 100 meter fra lejlighederne. Er du eller dioe børn til tennis, der findes tennisbane ca. 500 meter herfra. Området syd for Gardasøen er desuden oplagt til cykelture i naturen på de lette bakker og langs det cykelstinet, der er blevet udviklet de sidste år og som nå helt hen til bl.a. Verona og Valeggio sul Mincio.

Læs mere om Appartamenti San Benedetto

Ferielejligheder med balkon eller have

Lejlighedernes indretning er nok ikke det, du kommer hele vejen hertil for. Den er kedelig som det nu kan være i ejendomme hvor både gulvene og møblement stammer fra de årtier, hvor rejsende begyndte at strømme til Gardasøen. Men hvis du ikke regner med at sidde indenfor det mest af tiden så er det måske rigeligt til dig og din familie. Hver lejlighed har tv, elektriske varmpaneler og enten balkon eller lille terrasse eller have. Der er ikke aircondition og hører du til de rejsende, der ikke kan tåle varmen anbefaler vi at du ser på andre indlogeringsmuligheder.

Lejlighederne på Appartamenti San Benedetto

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med balkon eller lille terrasse)

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne, spisebord og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Til lejligheden hører der enten balkon eller lille terrasse ud til haven.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med balkon)

Lejligheden består af rummelig opholdsstue med køkkenhjørne, spisebord og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og badeværelse med toilet og bruser. Til lejligheden hører der desuden balkon.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Tiglio

Sirmione - Lugana, Lombardiet

Residence Arca sul Garda

Bardolino, Veneto

Anbefalinger til dig

Belvedere Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Residence Tiglio

Sirmione - Lugana, Lombardiet

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Populært i Veneto

search map