Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I den gamle bymidtes små kringlede gader finder man desuden mange barer samt dagligvarebutikker. Den nyere bydel byder blandt andet på en rigtig hyggelig lille havn.

Hyggelig spadsertur

Vest for byen ligger den smukke søpromenade, der strækker sig i retning mod byen Sirmione. Her er der rig mulighed for hyggelige spadsereture i træernes skygge mens man nyder den smukke udsigt over søen. En gang om ugen kan man besøge det spændende marked, som finder sted her.

Kort over Peschiera

Klik på kortet herunder for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen samt en oversigt over afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Er du på udkig efter den perfekte feriebolig i Peschiera? I søgemaskinen her på siden finder du vores udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i og omkring den hyggelige by. 

Skal du på ferie med storfamilien eller for eksempel en flok venner, er det for eksempel en oplagt mulighed at tage på en villaferie ved Gardasøen frem for at bo på hotel eller i lejlighed. 

Angiv blot datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger  i din ferieperiode. Det bliver næsten ikke være nemmere at finde den perfekte bolig til din næste ferie i Italien.

Transport

Vil du rejse med fly til Italien, er Verona Lufthavn den nærmest beliggende lufthavn til Peschiera sul Garda. Der er dog heller ikke langt til Bergamo Lufthavn, som mange ferierejsende vælger på grund af udvalget af lavprisflyselskaber.

Byen har sin egen togstation med forbindelse til blandt andet Milano, Venedig og Verona. Der kører ligeledes en række busser hertil. Trods de offentlige transportforbindelser vælger mange af vores rejsende dog at bestille en lejebil for at komme nemt omkring i ferien. Med en bil er det ikke blot let at at komme omkring til regionens seværdigheder og handle stort ind. Den giver også en større grad af frihed til at følge pludselige indskydelser og tage på udflugter uden for alfarvej.

Læs mere om kør-selv ferie ved Gardasøen

Vil du køre hertil fra Danmark, har du en tur på knap 1.600 km i vente. Deler man turen op med en overnatning undervejs eller er man flere til at køre, er dette en overkommelig afstand for de fleste. Særligt i højsæsonen bør du dog tage højde for, at der kan gå ekstra tid med at komme ned gennem Europa på grund af tæt trafik.  

Restauranter og shopping

Udover restauranter, kaffe- og isbarer findes et fint udvalg af supermarkeder i Peschiera. Ligeledes skal man blot køre få km for at finde endnu flere gode restauranter ogindkøbsmulligheder i nærområdet og byerne ved Gardasøen.

Hvis du planlægger at tilberede dine egne måltider, kan det anbefales at benytte chancen for at opsøge specialforretninger. Det kan ligeledes være en stor oplevelse at gøre sine indkøb på et af de lokale markeder, hvor du udover gode råvarer også har chancen for at opleve det italienske hverdagsliv tæt på.

 

Læs mere om Peschiera sul Garda

Udflugter fra Peschiera 

Fra Peschiera kan man desuden tage på ture rundt om søen med bus eller krydse søen med færge til en af de mange andre små hyggelige byer, der ligger langs søbredden.

Peschiera er samtidig et rigtig godt udgangspunkt for besøg i Verona, Venedig eller Milano, da man her som et af de eneste steder ved Gardasøen, har en togstation med rigtig gode togforbindelser. Ligeledes ligger byen i kort afstand til diverse forlystelser som Gardaland og vandlandet Acqua Paradise Park, der med sikkerhed vil være et populært udflugtsmål for børnene i familien.

Du kan læse mere om seværdigheder i området på den officielle hjemmeside for Peschiera del Garda her

Skjul teksten
 
 
search map