Ferieboliger og hoteller i Oderzo

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Går du en tur rundt i det charmerede historiske centrum, kan du få et spændende indblik i Oderzo’s historie som en del af det romerske imperium. Det var netop i det 1. og 2. århundrede, at byen oplevede sin storhedstid med en befolkning, som voksede til omkring 50.000. I dag har Oderzo "kun" godt 20.000 indbyggere.

Du vil dog også opdage, at der i den gamle by er spor fra middelalderen og renæssancen. Til trods for at byen har en dramatisk historie med blodige invasioner og krige, er der således rundt om i byen mange smukke gamle bygningsværker og pladser, som bidrager til den særlige atmosfære.

Vi kan i Oderzo blandt andet anbefale følgende seværdigheder: - Duomo Kirken St. Johannes Døberen, som blev genbygget i 1535 i gotisk stil på ruinerne af et romersk tempel. - Torresin, vagttårnet - Porta Pretoria, middelalderfængsel, hvor den berømte trubadur Sordello da Goito sad.

Det er dog ikke kun den rige historie, som gør Oderzo til en populær ferieby. Byen ligger på vinturen Strada dei Vini del Piave, hvilket har gjort den til et yndet rejsemål for vin- og madentusiaster fra hele verden. 

Kort over Oderzo

Klik på kortet herunder for mere information om nærliggende hoteller og ferieboliger, afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Er du på udkig efter den optimale feriebolig i Oderzo? I søgemaskinen her på siden finder du vores udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i og omkring den hyggelige by. 

Angiv blot datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger  i din ferieperiode. Det bliver næsten ikke være nemmere at finde den perfekte feriebolig til din næste drømmeferie.

Transport

Nærmeste lufthavn til Oderzo er Treviso Lufthavn. Der er dog heller ikke langt til lufthavnene ved eksempelvis Venedig eller Trieste.

For de fleste vil billeje være den nemmeste måde at komme videre fra lufthavnen til ferieboligen. Desuden er det lettere at komme omkring til regionens mange seværdigheder i løbet af ferien, når man har en lejebil til rådighed.

Planlægger du at køre fra Danmark, skal du regne med en tur på godt 1.600 km. Find eventuelt et sted at tage en overnatning undervejs i søgemaskinen, hvis I ikke orker at køre i ét stræk. Hav også med i planlægningen, at vejene ned gennem Europa særligt midt på sommeren kan være meget trafikeret. 

Gode råd til kør-selv ferie i Italien

Restauranter og shopping

Der ligger adskillige restauranter, caféer og pizzeriaer i Oderzo. Til dessert kan det anbefales at lægge veje forbi det populære gelateria og nyde det store udvalg af lækre is.

Der er ligeledes et fint udvalg indkøbsmuligheder i byen - herunder et apotek.

Læs mere om Oderzo

Udflugter fra Oderzo

Der er blot omkring 40 km til en af regionens største seværdigheder, Venedig med dens  charmerende brostensbelagte gader og hundredevis af hvælvede broer over kanaler med de berømte gondoler. Her kan man sagtens bruge mange timer, ja faktisk dage, på at udforske historiske og kulturelle seværdigheder. 

Ikke langt fra Oderzo finder du ligeledes kanalbyen Chioggia, som på mange måder er som Venedig var før masseturismen satte ind. Du finder derfor ikke ligeså mange tilbud rettet direkte mod turister, men til gengæld får du en mere autentisk oplevelse af dagligdagen i en by, hvor det særligt i den gamle bydel kan føles som om tiden har stået stille i århundreder. 

Rejser du med børn, vil det helt sikkert vække begejstring med en dagstur til vandparken Aqualandia eller Sea Life Akvarium, som begge ligger ved Lido di Jesolo godt 30 km væk.

Har du en lejebil eller egen bil til rådighed i ferien, er mulighederne for at tage på spændende dagsudflugter fra Oderszo således næsten uendelige. 

Skjul teksten
 
 

Populært i Veneto

Aparthotel Sheila

Lido di Jesolo

Belvedere Village

Peschiera sul Garda

search map