Hotel i Negrar i Veneto

Villa Gesi Relais

Pris fra pr. pers.
Pejsestuen Morgenmadssalen
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette rustikke stenhus er indbegrebet af personlighed, som kommer til udtryk i både pejsestuen og morgenmadssalen med de smukke glaspartier ud mod vinmarkerne og frugttræerne. Stilen er kunstnerisk, atmosfæren varm og møblerne antikke.

Velkomst i pejsestuen

Fra Villa Gesi er der ca. 1 km ind til centrum af Negrar og lidt kortere til nærmeste restaurant (ad landevej uden fortov). Bag villaen løber en lettere trafikeret vej, og i nærheden afgår der bus til Verona. Bag porten til Villa Gesi finder man først en parkeringsplads til gæsterne og dernæst haven med dens træer, og siden terrassen midt i det grønne. Indvendig bliver man budt kærligt velkommen af værtinden Patrizia, som byder på en velkomst-aperitif i husets skønneste rum, pejsestuen! Morgenmaden serveres som buffet i den elegante udestue.

Et chokoladeeventyr

Den hjertelige værtinde Patrizia, som oprindeligt er fra Genova, har tidligere arbejdet som chocolatier. Dette virke førte sågar til opfindelsen af en chokoladeopskrift på et chokoladestykke med kakaocreme, kirsebærsmag og et par hemmeligheder indeni. Denne godbid er særdeles god til et glas lokal Amarone-vin. Patrizias chokolader produceres nu i den chokoladekyndige region Piemonte (Cuneo), og det er muligt at købe chokoladen med hjem.

Værelser
- De fire værelser er rummelige, elegante og smagfuldt indrettede med antikke møbler. De har alle parketgulv, aircondition, sat-tv, minibar, wi-fi, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser/badekar. Værelserne ligger i stueplan, på 1. og 2. sal. De to på 1. sal er til maks. to personer, mens værelset i stueplan og på 2. sal begge har to separate afdelinger (ikke adskilt med en dør) og er således velegnede til fire personer.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Dalla Rosa Alda

San Giorgio di Valpolicella, Veneto

Hotel Villa Cariola

Caprino Veronese, Veneto

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Populært i Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Valbella

Bibione

Residence Liana

Torri del Benaco

search map