Hotel i Negrar i Veneto

Hotel Villa Moron

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Et område fyldt med vinstokke

Grønt så langt øjet rækker, er en ganske udmærket beskrivelse af Valpolicella. Og der er ikke bare æstetisk smukt, her produceres også nogen af verdens mest kendte vine. Dette betyder selvfølgelig også, at et besøg på en vingård er nærmest obligatorisk. Masi f.eks. er for mange et utrolig kendt mærke, og her kan du komme med på vinsmagning og købe dejlige vine med hjem, men der er også mange andre muligheder.

Lille intimt sted

Der er 16 værelser på Hotel Villa Moron, hvilket skaber en hjemmelig atmosfære. Her er en reception, lounge og morgenmadsrum. Alt er indrettet smagfuldt uden at virke for overdrevent. Det charmerende hus er i tre etager og har en lille gårdsplads, hvor du bare kan sætte dig og nyde udsigten. Ca. 800 meter fra huset stopper bussen, hvis du tænker på at lade bilen blive stående en dag. Restauranter, barer og bank kan nås inden for et par kilometer.

Det arbejdes på at have en udendørs pool klar til 2017, men da den ikke står færdig endnu, så vil vi ikke love alt for meget på forhånd.

Læs mere om Hotel Villa Moron

Du bor øst for Gardasøen og nord for Verona


Det er let at glemme, at Valpolicella har en central placering, men det har det. Vest rundt ligger Gardasøen, et fortryllende område med sine små byer. Atmosfæren omkring søen minder til dels lidt om den, der er på rivieraen, og her kan du trisse rundt i de smalle gader og spise godt på de mange fiskerestauranter.

Syd om vindistriktet ligger Verona, en hyggelig by som virkelig fortjener et besøg - om ikke andet for at se en af verdens mest kendte balkoner, Julies balkon. Her kan du også (i sæson) høre opera i den gamle romerske arena. Og nordpå i Malcesine ligger bjerget Montebaldo, hvortil du kan komme med svævebane, og hvorfra du har en uforglemmelig udsigt over landskabet. Her kan du både cykle og vandre.

Tager du mod øst kommer du til Padova og Venedig. Der kan du beundre gondolerne glide langsomt gennem kanalerne og måske endda selv stige ombord på en. Der er meget at give sig i kast med, men det er også det, som gør Italien så fantastisk.

Lyse pastelfarver og udsigt over landskabet

Der er brugt traditionelt materialer i dobbeltværelserne, som alle er indrettet med lyse pastelfarver. Alle værelser har air-condition, telefon, Wi-Fi og værdiboks. Der findes også værelser med twin-beds. Bemærk venligst, at du ikke kan ankomme senere end kl. 22.30

Værelserne på Hotel Villa Moron

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map