Hotel i Negrar i Veneto

B&B Arte e Natura

Pris fra pr. pers.
Terrasse og have med udsigt over vinmarkerne og byen Negrar Terrasse til dobbeltværelset Azzurra Dobbeltværelse Rosa med eget badeværelse på værelset Dobbeltværelse Azzurra med privat terrasse (med badeværelse i kælderen) Dobbeltværelse Azzurra bliver til opholdsstue hvis man bestiller suiten
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her befinder vi os midt i Valpolicella vindistrikt i et beboelsesområde i udkanten af byen Negrar. Heroppefra er der en fin landskabsudsigt og kig ned til Negrar, som ligger ca. 1 km væk - ligesom man finder 5-6 restauranter i gåafstand. Der er desuden gratis parkering på gaden.

Værtinden Maria Teresa

Værtinden og kunstneren Maria Teresa forstår at forkæle sine gæster og disker op med portionsanrettet morgenmad ud over det sædvanlige ... og et glas Prosecco ved ankomst. Hjemmet er hendes eget, det er her hun bor og udfolder sin kunst, og det kan ses og fornemmes. Da der er tale om et privat hjem med mange spændende detaljer alle vegne, egner det sig ikke til børn under 12 år (til dels også pga. trapper og fordi ekstra opredning ikke er muligt). I haven kan man være så heldig at hilse på hunden Rex og Maria Teresas to katte. Maria Teresa er meget behjælpelig med anbefalinger til udflugter, leje af mountainbikes, billetter til klassiske koncerter i nærområdet om sommeren, restauranter og vingårdsbesøg - og det lykkedes som regel at formidle budskabet, selv om hun ikke taler engelsk.

Tag turen gennem de lokale vinmarker

Området byder foruden vinruter også på et par vandreruter, som blandt andet går fordi den historiske Villa Rizzardi og gennem de lokale vinmarker.

Dobbeltværelse Azzurra
- Pænt værelse på 1. sal møbleret med antikviteter og aircondition. Værelset har eget badeværelse (med toilet, hårtørrer og bruser) i kælderen, men til gengæld direkte udgang til privat terrasse med fin landskabsudsigt og kig ned over byens tage. Ekstra opredning er ikke muligt.
Dobbeltværelse Rosa
- Pænt værelse på 1. sal møbleret med antikviteter og aircondition. Værelset har eget badeværelse på værelset med toilet, hårtørrer og både bruser og badekar, men har til gengæld ingen privat terrasse (men adgang til den dejlige fælleshave). Ekstra opredning er ikke muligt.
Suite
- Hvis I ønsker lidt mere plads og bekvemmelighed, så kan I vælge løsningen suite, som er begge værelser. Dvs. at I har soveværelse i et det ene værelse og opholdsstue i det andet. Samtidig har I eget bad og direkte adgang til privat terrasse. En ekstra opredning er mulig i opholdsrummet.

Bemærk: Fra Azzurra kan der laves direkte adgang til Rosas badeværelse, således at to vennepar eller bare fire voksne kan vælge begge værelser og have adgang til både terrasse og badeværelse uden at forlade værelserne - så er man fælles om terrassen og behøver ikke at benytte badeværelset i kælderen.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Ernestina B&B

Miane, Veneto

Dalla Rosa Alda

San Giorgio di Valpolicella, Veneto

Parc Hotel Gritti

Bardolino, Veneto

Anbefalinger til dig

Villa Gesi Relais

Negrar, Veneto

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo, Veneto

Dalla Rosa Alda

San Giorgio di Valpolicella, Veneto

Populært i Veneto

search map