Hotel i Negrar i Veneto

B&B Arte e Natura

Terrasse og have med udsigt over vinmarkerne og byen Negrar Terrasse til dobbeltværelset Azzurra Dobbeltværelse Rosa med eget badeværelse på værelset Dobbeltværelse Azzurra med privat terrasse (med badeværelse i kælderen) Dobbeltværelse Azzurra bliver til opholdsstue hvis man bestiller suiten
 
B&B Arte e Natura er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Arte e Natura er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Negrar og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her befinder vi os midt i Valpolicella vindistrikt i et beboelsesområde i udkanten af byen Negrar. Heroppefra er der en fin landskabsudsigt og kig ned til Negrar, som ligger ca. 1 km væk - ligesom man finder 5-6 restauranter i gåafstand. Der er desuden gratis parkering på gaden.

Værtinden Maria Teresa

Værtinden og kunstneren Maria Teresa forstår at forkæle sine gæster og disker op med portionsanrettet morgenmad ud over det sædvanlige ... og et glas Prosecco ved ankomst. Hjemmet er hendes eget, det er her hun bor og udfolder sin kunst, og det kan ses og fornemmes. Da der er tale om et privat hjem med mange spændende detaljer alle vegne, egner det sig ikke til børn under 12 år (til dels også pga. trapper og fordi ekstra opredning ikke er muligt). I haven kan man være så heldig at hilse på hunden Rex og Maria Teresas to katte. Maria Teresa er meget behjælpelig med anbefalinger til udflugter, leje af mountainbikes, billetter til klassiske koncerter i nærområdet om sommeren, restauranter og vingårdsbesøg - og det lykkedes som regel at formidle budskabet, selv om hun ikke taler engelsk.

Læs mere om B&B Arte e Natura

Tag turen gennem de lokale vinmarker

Området byder foruden vinruter også på et par vandreruter, som blandt andet går fordi den historiske Villa Rizzardi og gennem de lokale vinmarker.

Dobbeltværelse Azzurra
- Pænt værelse på 1. sal møbleret med antikviteter og aircondition. Værelset har eget badeværelse (med toilet, hårtørrer og bruser) i kælderen, men til gengæld direkte udgang til privat terrasse med fin landskabsudsigt og kig ned over byens tage. Ekstra opredning er ikke muligt.
Dobbeltværelse Rosa
- Pænt værelse på 1. sal møbleret med antikviteter og aircondition. Værelset har eget badeværelse på værelset med toilet, hårtørrer og både bruser og badekar, men har til gengæld ingen privat terrasse (men adgang til den dejlige fælleshave). Ekstra opredning er ikke muligt.
Suite
- Hvis I ønsker lidt mere plads og bekvemmelighed, så kan I vælge løsningen suite, som er begge værelser. Dvs. at I har soveværelse i et det ene værelse og opholdsstue i det andet. Samtidig har I eget bad og direkte adgang til privat terrasse. En ekstra opredning er mulig i opholdsrummet.

Bemærk: Fra Azzurra kan der laves direkte adgang til Rosas badeværelse, således at to vennepar eller bare fire voksne kan vælge begge værelser og have adgang til både terrasse og badeværelse uden at forlade værelserne - så er man fælles om terrassen og behøver ikke at benytte badeværelset i kælderen.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af B&B Arte e Natura

Læs personlige anmeldelser af B&B Arte e Natura som ligger i Veneto. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B Arte e Natura. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra B&B Arte e Natura

Bedømmelse af B&B Arte e Natura

Læs mere

Sød og spændende værtinde

De 2 værelser er forskellige. Det ene har altan, men bad i kælderen. Det andet har badeværelse, men ingen altan. Havde begge værelse haft bad og altan havde det været 5 stjerner, Værtinden gør alt for, at hendes gæster har det godt. Morgenbordet er fantastisk. Vi blev budt på kaffe (og en snak), når vi kom fra udflugter.
Og så var vi så heldige, at vi var de eneste gæster, så vi havde både bad og altan, - så det var 4 STORE stjerner!

Læs mere

Hjemlig hygge

Værtinden, Maria Terese Faga, giver de logerende en personlig og meget venlig betjening. Lækker morgenmad i hendes hyggelige have med udsigt over den lille by Negrar, med vinmarkerne lige nedenfor. Når vi kom varme og tørstige hjem fra ture, fandt hun lynhurtigt koldt vand med isterninger frem. Der blev gjort rent på værelserne hver dag, og skiftet sengetøj 3 gange på en uge.
Det var også fantastisk at få lov til at se hendes bronzeskulpturer.
Vi var så heldige at være der alene det meste af tiden. Hvis man ikke kender det andet logerende par kunne man godt være lidt generet af, at der var så lydt. Men alt i alt et anbefalelsesværdigt sted.

Læs mere

Afslapning

Opholdet har været fremragende, et dejligt værelse (vi havde det med bad i kælderen), og en dejlig værtinde. Skønt hun ikke taler et ord engelsk forstår vi hinanden udmærket, hun er utroligt hjælpsom, begge aftener vi skulle i opraen (Arena Verona), havde hun sørget for en køletaske og koldt vand. Der er forøvrigt køleskab på værelset, hvilket er en stor fordel i august måned. Morgenbordet er et kapitel for sig, man sidder i hendes dejlige have med udsigt over Negrar, og her disker hun op med kaffe/the, friskpresset appelsinjuice, brød med skinke - ost mm. af bedste italienske kvalitet. Frugt, youghurt, seraleer, croisanter forskellige slags knækbrød.

Læs mere

Bedømmelse af B&B Arte e Natura

Vi blev mødt af den sødeste dame. Hun kunne Italiensk, hvad vi absolut ikke kan, men med få engelske gloser, fik vi formalierne overstået. Hun fandt også den ene brochure efter den anden med ting der var værd at se. Tegnede ind på kort mm. Dette skete til et glas kølig muséerne vin. På værelset stod der ydermere en fl. rødvin. En morgen, hvor det stadig dryppede efter en nat med torden, var hun klar med kort hvor hun tegnede ind, hvor der lå et stort indkøbs center A La Bryggen og Mary i Vejle. Der kunne vi få tiden til at gå i tørvejr. Vi var selv skyld i, hvis vi gik sultne fra morgenbordet. Der var ovenikøbet fuldkorns rugbrød. Det fik et Italiensk par ikke.

Læs mere

Karin og familiefra Gredstedbro boede på B&B Arte e Natura i Negrar fra d. 12. til d. 15. oktober 2012.

Arte e natura er helt bestemt et besøg værd! Man mødes af en ualmindelig gæstfri værtinde der begejstret og engageret fortæller om områdets mange muligheder, og selv om vi ikke talte samme sprog havde vi mange gode snakke.
Det er ikke sidste gang vi kommer der!

Læs mere
 
search map