Feriebolig i Montebello Vicentino i Veneto

Residence La Mason

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence La Mason er et af de mest spændende historiske indkvarteringssteder i vindistriktet Soave, og ligger blot ca. 30 kilometer fra Verona og et andet af de mange berømte italienske vindistrikter Valpolicella.

Oprindeligt kloster

La Mason var oprindeligt et kloster, og i Middelalderen fungerede det som et meget strategisk overnatningspunkt på turen til det hellige land - fordi det lå på den romerske vej Postumia. Bygningerne har ifølge de gamle arkiver været anvendt som kloster ca. år 1300-1600, hvorefter bygningerne forfaldt. I løbet af de seneste år har La Mason gennemgået en større renovering, og fremstår i dag som et moderne indkvarteringssted med 4 lejligheder, som lever helt op til nutidens forventning til standard, samtidig med at man bor i en historisk bygning.

Læs mere om Residence La Mason

Udflugtsmål

Området omkring La Mason er meget naturskønt, og da det ligger i udkanten af vindistriktet Soave, er det også et oplagt udgangspunkt for besøg på nogle af de mange interessante vingårde, og for kulinariske stop på de mange lokale restauranter. Motorvejen mellem Verona og Venedig ligger knapt 1 kilometer fra stedet, og det er derfor super let at transportere sig rundt - også hvis turen går til Venedig eller til Gardasøen, som nås på ca. en halv time.

Lejligheder i klostergårde

Lejlighederne er indrettet i den store hovedbygning, som omslutter den tidligere klostergård. De er beliggende enten i stueetagen eller på 1. sal - og der er ingen elevator. Der er en stor privat parkeringsplads, og en møbleret fælles terrasse, hvorfra man kan nyde udsigten over vinmarkerne og de små omkringliggende landsbyer.

Effektivitet og design

Indretningen er en blanding af moderne italiensk design og antikviteter, og der er lagt vægt på både hygge, men også at tingene skal fungere effektivt. Alle lejligheder har aircondition, satellit TV, musikanlæg, værdiboks, vaskemaskine, køkken med gasblus og køleskab samt bad med bruser og/eller badekar samt føntørrer. Mod tillæg er der adgang til internet i lejlighederne.

Hvorfor 4 sole

Vi mener, at selve klosteret, miljøet omkring lejlighederne og selve lejlighederne samt den modtagelse, du får på stedet i sig selv berettiger 4 sole. Det er klart, at en pool og en fuldstændig vin-udsigt ville højne bedømmelsen yderligere, men vi mener at haven, beliggenheden i forhold til udflugter og kvaliteten i lejlighederne gør de 4 sole alene, og vi håber, at du vil være enig, når du har besøgt La Mason. God tur.

Lejlighederne på Residence La Mason

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser

lejlighederne er beliggende i stueetagen eller på 1. sal, og består af opholdsstue med køkken, spiseplads og dobbeltsovesofa, et soveværelse med dobbelt- eller to enkeltsenge, et soveværelse med to enkeltsenge eller køjesenge, samt bad med bruser og badekar. alle lejligheder har vaskemaskine enten i badeværelset eller separat i vaskerum.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Relais Corte Paradiso

Peschiera sul Garda, Veneto

Terrazze Borgo Borago

Brenzone, Veneto

Anbefalinger til dig

Locanda La Candola

Soligo, Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Populært i Veneto

Residence San Carlo

Costermano del Garda

Borgo Ca' dei Sospiri

Quarto d'Altino

search map