Hotel i Misurinasøen i Veneto

Grand Hotel Misurina

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Nyd godt af Misurinasøen, som ligger på 1754 højde og kun et par km fra berømte Cortina d'Ampezzo. som ligger ved foden af de tre bjergtinder Lavaredo - et af de mest maleriske og betydningsfulde bjergmassiver i Dolomitterne.

Raffineret atmosfære

Hold familieferie midt i den uspolerede natur og i den behagelige og gæstfrie atmosfære på Grand Hotel Misurina med en storslået udsigt over Misurinasøen. Du kan glæde dig om morgenen til morgenmad og ved middagstid til frokost sammen med familien i restauranten med flot udsigt over søen. Om aftenen kan du nyde et øjeblik i hotellets bar mens børnene får en is eller er lagt i seng. Under alle omstændigheder vil du sikkert kunne glæde dine venner derhjemme med panoramafotos, som du kan sende via hotellets wi-fi-forbindelse.

Læs mere om Grand Hotel Misurina

Wellness og afslapning for de voksne gæster, underholdning for børn

Forkæl krop og sjæl i wellness-centret med massage, sauna, tyrkisk bad, indendørs swimmingpool, spabad og et lille motionsrum. Gæsterne kan også nyde kropsbehandlinger efter anmodning og mod et ekstra gebyr. Vær opmærksom på, at børn under 16 er kun er tilladt i poolområdet, når de ledsages af en voksen (på bestemte tidspunkter). Gymnastiksalen er gratis og adgang er forbeholdt gæster over 16 år. Børn under 16 år er dog ikke glemt på hotellet: på visse tidspunkter kan de samles i en børneklub, hvis de er i alderen fra 4 til 12 år mens du glemmer hverdagens stress og nyder wellnesscentret eller bare slapper af.

Oplev den skønne natur

Er du til aktiviteter uden højdeskræk, vil du finde masser af inspiration rundt om søen foran hotellet. Det er et must at gå en tur rundt om Misurinasøen og nyde udsigten over de storslåede bjerge. Vil du gerne opleve mere - og er klar til at være mere aktiv - så bør du fortsætte din opdagelsesrejse i Dolomitterne med en panoramisk vandretur til tre tinder i Lavaredo-området (ca. 7 km fra hotellet). Undervurdér ikke stien op til søen Sorapiss - den er ikke egnet for børn, men den er turen værd, så længe det er godt vejr.

Restauranten med halv- eller helpension - eller á la carte.

Beslut, om du vil lade dig forkæle med halvpension eller all-inclusive. Restauranten tilbyder også mulighed for at bestille a la carte. Nyd den hyggelig atmosfære og dine måltider med dejlig udsigt over søen. Tre gange om ugen arrangeres aftener med klavermusik. Værelserne råder alle over telefon, fjernsyn, minibar og badeværelse med hårtørrer samt balkon.

Vælg Grand Hotel Misurina til en afslappende familieferie ved bredden af Misurinasøen med de storslåede bjerge som baggrund. De fantastiske omgivelser og den komfortable hotel er garant for en uforglemmelig ferie.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Tenuta Le Cave

Tregnago, Veneto

Hotel zum Rosenbaum

Nalles, Sydtyrol

Agriturismo Alberelle

Rovato, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populært i Veneto

Tenuta Le Cave

Tregnago

Residence Liana

Torri del Benaco

search map