Hotel i Mirano i Veneto

Hotel Villa Patriarca

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Patriarca er en veneziansk villa fra 1700-tallet som ligger i Mirano, som også bliver kaldt Venedigs have på grund af de smukke omgivelser. Dette er det perfekte sted, hvor du kan slappe af efter spændende og hektiske dage fyldt med kulturelle seværdigheder. Og seværdigheder er der rigeligt af i nærheden. Du kan besøge Venedig, men også Padova, Treviso, Chioggia og Prosecco-området. Du kan også tage på fisketur eller køre en tur til Gardasøen og det kendte vindistrikt Valpolicella samt operabyen Verona.

Slå dig ned under en parasol

Der hører en dejlig have til hotellet, hvor du kan slå dig ned med en kølig forfriskning. I den store have er der også udendørspool med jacuzzi, solsenge og parasoller. I baren som ligger ved poolen, kan du altid købe en drink, ligesom du kan bestille snacks og lettere måltider. Har du lyst til at være aktiv, kan du spille fodbold på den syntetiske bane.

Læs mere om Hotel Villa Patriarca

Restauranten har åben til morgenmad og middag

Hotellet har en restaurant, som er åben hverdag både til morgenmad og middag og begge byder på lokale specialiteter samt klassiske italienske opskrifter. Hjemmelavet pasta og fine præsentationer af det der serveres, er noget af det gæsterne sætter pris på. Skulle du få lyst til at spise ude, er der flere muligheder at vælge imellem blot en kilometer fra Mirano.

Vælg det værelser som passer dig

Der er i alt 50 værelser på hotellet i forskellige kategorier, og dobbeltværelse (classic) er de mest enkle. Enkeltværelserne er ca 12 m². Dobbeltværelse (classic) er ca 20 m². Dobbeltværelse (superior) ca 22 m². Dobbeltværelse (executive) ca 30 m². En del af værelserne ligger i den renoverede fløj, hvor der er elevator, og en del i hovedbygningen uden elevator. De har alle aircondition, wi-fi, værdiboks, minibar, satellit TV og badeværelse med bruser (dog ikke executive som har jacuzzi) og hårtørrer.

BEMÆRK: Nogle af værelserne er beliggende i en bygning, der ikke har elevatoradgang.

Læs om værelserne på Hotel Villa Patriarca

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map