Villa i Mezzane di Sotto i Veneto

Villa Madama

 
Villa Madama er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Madama er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Mezzane di Sotto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Madama er en yderst velindrettet villa i lokal stil med alle moderne bekvemmeligheder og faciliteter. Huset ligger med en smuk udsigt til det naturskønne vinlandskab i Valpolicella og i gåafstand til den lille by Mezzane di Sotto, hvor I vil finde indkøbsmuligheder samt et trattoria på byens torv Piazza IV Novembre.

Perfekt beliggenhed

Skal du på udflugter i løbet af ferien, kan du ikke have en bedre beliggenhed. Inden for få minutter i bil finder du flere højt renommerede vinproducenter, der præger vindistriktet Valpolicella. Udforsk området og find din egen, personlige favorit. Der er kun ca. 20 km til Verona med dens hyggelige centrum, og til Gardasøens herligheder er der ca. 45 km.

Have med pool og udsigt

I tilslutning til huset finder du terrassen og haven som domineres af den smukke udsigt over landskabet. Her kan I indtage jeres måltider under åben himmel, køle jer i poolen og benytte grillfaciliteterne om aftenen. Der er desuden gratis parkering ved huset.

Villaen på Villa Madama

Villa m. 10/15 sovepladser og privat pool

Villa Madama er på hele 340 m² og består af en opholdsstue med tilhørende spiseplads og et veludstyret køkken (inklusive ovn, mikrobølgeovn, køleskab med fryseboks, opvaskemaskine og vaskemaskine). Fra køkkenet har du direkte adgang til terrassen. Villaen har flere badeværelser med toiletter samt hele fem soveværelser: To med dobbeltseng, to med hver to enkeltsenge (hvoraf det ene værelse er med en ekstra sovesofa), samt et soveværelse med både dobbeltseng og sovesofa. Huset er udstyret med Wi-Fi.

 
 
search map