Feriebolig i Marciaga ved Gardasøen

Residence San Michele

Hovedbygning Lejligheder med panoramisk udsigt Eksempel på indretning for lejligheder i hovedbygning Eksempel på indretning for lejligheder i hovedbygning Eksempel på indretning for lejligheder i hovedbygning <em>Rustici</em> <em>Rustici</em> <em>Rustici</em> <em>Villette</em> Eksempel på indretning for <em>Le Villette</em> Eksempel på indretning for <em>Le Villette</em> Eksempel på indretning for <em>Le Villette</em> Restauranten på Residence San Michele Morgenmadsbuffet på Residence San Michele
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence San Michele ligger i en rolig beliggenhed i bydelen Marciaga i kommunen Costermano højt over søen. Her finder du fred og ro.. og masser af pragtfuld udsigt. Dette sted kan anbefales til både både børnefamilier og par, ja til alle der ønsker at være lidt hævet over det hektiske liv i første sørække.

Mange aktivitetsmuligheder

På Residence San Michele er der en restaurant, hvor du kan spise varieret fra frisk pasta over lokale fiskespecialiteter til diverse klassikere fra det italienske køkken. Du har også adgang til bar, en smukt beliggende (25 x 13 m) og børnepool (3 x 2 m) samt områder til solbadning med liggestole og parasoller ved poolen (eller i skyggen af fyrretræerne), tennisbane, bordtennis og legeplads. Hver morgen er der mulighed for at få leveret frisk morgenbrød fra bageren eller spise morgenmad i restauranten. Din bil kan du parkere i garagen eller på parkeringspladsen. Hvis du har behov for at vaske tøj under opholdet, er her både vaskemaskine og tørretumbler til rådighed.

Oplevelser i området

Byen Garda med det betagende historiske centrum ligger lidt over tre km, og den er absolut et eller flere besøg værd. Andre smukke byer omkring søen er Sirmione, Malcesine, Lazise, ??Bardolino ... og mange, mange flere. Du kan også overveje en tur eller to i båd på søen, for der er mange afgange fra og til Garda hver dag. Du kan lide at vandre? Så er der flere stier, der fører til toppen af ??bjergene, hvorfra du har en vidunderlig udsigt over søen. Hvis du går op i golf, er banen i Marciaga et must. Her i det storslåede landskab, der præges af vinmarker og olivenlunde, finder du den flotte 27-hullers bane Ca' degli Ulivi. For familier med børn findes der flere forlystelsesparker i kort køreafstand. Og for de romantisk anlagte er Romeo og Julies Verona kun 40 km væk. Verona er en by fuld af liv og travlhed, som også byder på storslåede operaforestillinger i arenaen, virkelig gode restauranter og mange hyggelige caféer.

46 lejligheder fordelt på flere bygninger

Residence San Michele består af en hovedbygning på højre side af vejen, som er opdelt i 34 lejligheder, og 12 lejligheder beliggende på venstre side af vejen (i to gamle stenhuse og to nyere bygninger i to plan), hvor du også finder pool, restaurant og tennisbane. Alle lejligheder har balkon eller terrasse og er udstyret med satellit-tv, mikrobølgeovn og kaffemaskine. I de fælles områder er der wi-fi, men den når sjældent ind i lejlighederne.

Læs om lejlighederne på Residence San Michele

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence San Michele

Læs personlige anmeldelser af Residence San Michele som ligger ved Gardas√łen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence San Michele. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 13 anmeldelser fra Residence San Michele

Skøn ferie i dejlige omgivelser

Fantastisk beliggenhed. Vi havde en 1 værelset lejlighed med meget stor balkon, kan varmt anbefales. Skøn udsigt og med plads til både spisning og afslapning. Skønt pool område, dog er der lidt trafik støj fra vejen, afhængig af hvor du er ved poolen.

Læs mere

Dejligt feriested

Rigtig dejligt sted med god swimmingpool. Det lå væk fra det hektiske liv nede ved søen - hvilket passede perfekt til os.

Læs mere

Meget dejligt ferieophold med lækker pool!

Vi valgte denne ferieform, da vi gerne ville opleve Gardasøen, men ikke ønskede en campingferie! Opholdet levede fuldt ud op til forventningerne; en udmærket lejlighed med god udnyttelse af pladsen (vi var 2 voksne og 4 børn), og en meget lækker pool samt fin restaurant med flot udsigt!

Læs mere

Gardasøen set lidt fra oven.... - på gensyn

Skøn ferie i fantastiske omgivelser. Feriestedet ligger hensides bag Garda by, hvilket giver mere ro og en skøn udsigt over området og Gardasøen. Super swimmingpool og gode muligheder for aktiviteter i form af tennis, golf, vandreture og cykelture i området. Helt sikkert et sted vi kan anbefale også for børnefamilier og vi overvejer at vende tilbage igen...

Læs mere

Fantastisk udsigt

Vi boede i Villa 4, med stor altan og flot udsigt over Gardasøen. Stedet er meget dejligt og fint pool område med mange solstole og god mulighed for både sol og skygge. Service var i top fra stedets personale. På stedet findes også en restaurant, som serverer morgen, middag og aften. Dog er prisniveauet desværre ret højt, sammenlignet med kvalitet.
Kørerturen ned til Garda by klares på 10 min. Og det er også let at komme til de nærligende byer Bardolino og Lazise. Hvis man ikke ønsker at kører ud om aftenen, ligger der et pizzarier i den lokale by, som varmt kan anbefales.
Alt i alt et dejligt sted, som vi godt kunne booke en anden gang.

Læs mere

Lejlighed med fantastisk udsigt og dejlig pool samt grønne omgivelser på hotel tæt på de attraktive steder ved Gardasøen.

Læs mere
 
search map