Feriebolig i Malcesine ved Gardasøen

Residence Roma

Stranden ved Residence Roma Udsigt mod vejen og olivenlundene
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Roma ligger nemlig utrolig smukt med direkte udsigt over Gardasøen på den rigtige side af kystvejen mellem Malcesine og Val di Sogno-dalen. Det tager ca. 20 min. at gå til centrum af Malcesine ad en hyggelig sti langs søen. Så når du ikke slapper af ved poolen, er en slentretur ind til byen klart anbefalelsesværdig.

Udsigten fra poolområdet

Residence Roma er et fund for pengene. I 2013 overtog en ny bestyrer lejlighedskomplekset, der rummer ca. 25 lejligheder, hvor størstedelen af dem har balkon og udsigt. Her er desuden en lille reception og en mindre bar med et opholdsrum/morgenmadssal. I den grønne have finder du poolen, hvor du kan nyde den betagende udsigt fra en liggestol i skyggen af din parasol. Til det yngre publikum er der opført en børneafdeling med lavt vand i den ene ende af poolen. Fra haven er der ca. 100 meter til en lille strand med småsten.

Læs mere om Residence Roma

Beliggenhed midt i "drømmeland"

Beliggenheden i den skønne "Val di Sogno", som betyder drømmenes dal, er enestående, og det var bl.a. her, at Ingrid Bergmann og Roberto Rossellini yndede at tilbringe deres ferier for efterhånden mange år siden. Residence Roma ligger som beskrevet på den "rigtige" side af kystvejen ned mod vandet, så trafikken er bag bygningen, hvor man også finder den store parkeringsplads. På denne side er der udsigt mod bjergene.

Her kan du selv bestemme temperaturen i din lejlighed

Lejlighederne har alle et større eller mindre opholdsrum med køkkenniche, hvor der er to kogeplader, dansk kaffemaskine, mikroovn og køleskab (undtagen type 2, som ikke har køkken). De fleste lejligheder har en køkkendisk, som også fungerer som spisebord, og flere af lejlighederne har dobbelt sovesofa i opholdsrummet. Flere af lejlighederne har balkon eller terrasse med bord og stole, og de fleste af disse har søudsigt - uden at søen dog nødvendigvis kan ses fra selve opholdsrummet. Der er aircondition, wi-fi internetforbindelse, satellit-TV, værdiboks samt bad med bruser og toilet i alle værelser og lejligheder. Flere af lejlighederne er i to plan, eller i forskudte plan som forbindes med en trappe som ikke egner sig specielt godt til børn og gangbesværede. Lejlighederne ligger fordelt på i alt tre plan: Nederste plan som svarer til stueetagen, mellemste plan, der svarer til første sal og øverste plan, der svarer til anden sal.

Lejlighederne på Residence Roma

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type 3 - mellemste plan mod vejen)

ligger mod vejen på mellemste plan uden balkon.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type 3A - øverste plan med balkon)

ligger mod vejen på øverste plan med balkon.

Etværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type 4 - øverste plan m/ terrasse og søudsigt)

ligger mod søen på øverste plan med bred balkon. Lejligheden er i to åbne plan.

Etværelseslejlighed med 2/4+1 sovepladser (type 4A - nederste plan m/ terrasse & søudsigt)

ligger mod søen i stueetagen med terrasse. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og to sovesofaer til hver én person, hems med enten to enkeltsenge eller en dobbeltseng og badeværelse. Det er muligt at tilføje en 5. soveplads i denne type lejligheder.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Residence San Carlo

Costermano del Garda, Veneto

Residence Arca sul Garda

Bardolino, Veneto

Anbefalinger til dig

Casa Santi

Pietra Ligure, Ligurien

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Veneto

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco

search map