Malcesine, Veneto Monte Baldo

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Rigt dyreliv

Monte Baldo ligger mellem Gardasøen og Adige floden og denne strategiske beliggenhed har medvirket til at bjerget har været og er hjem for mange geologiske og forhistoriske interessante fund. Monte Baldo er et naturreservat med et væld af forskellige blomster og planter – de mest eftertragtede af disse er nok de vilde orkideer som man kan være heldig at støde på, men som er strengt forbudt at plukke. Her er også et rigt dyreliv som ørne, ugler, rådyr, bævere og murmeldyret, der faktisk er blevet et symbol på Monte Baldo.

Monte Baldo ost

Man kan være heldig at støde på disse dyr, men uden tvivl vil, de dyr man helt sikkert får øje på, være alle de græssende køer med deres bjælder. Køernes mælk bruges hyppigt til at producere den gode Monte Baldo oste som rent faktisk bliver produceret i små hytter, såkaldte Malghe, der ligger spredt omkring på bjerget. Her ser man også græssende grise vis kød bruges til fremstilling af fantastiske pølser og skinker.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Noget for de aktive

Monte Baldo er også meget attraktivt for sportsentusiasten. Det er eksempelvis muligt at tage sin cykel med op i svævebanen og oppe på bjerget finder man mere end 40 kilometers stier af forskelligt terræn. Her er også et stort udbud af panoramiske vandrestier og klatremuligheder lige fra de lettest tilgængelige og til den virkelig erfarne udøver. For den mere eventyrlystne kan vi foreslå faldskærmsudspring. Om vinteren er Monte Baldo et yndet mindre familie skiområde.

Husk noget varmt tøj

Husk at også om sommeren kan det være køligt i højderne, så selvom det er ”shorts-vejr” nede ved søen, er det fornuftigt at klæde sig lidt varmere på, når man vælger at tage turen op til bjergtoppen.

 
search map