Hotel i Malcesine ved Gardasøen

Hotel Laura Christina

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Laura Christina ligger i en olivenlund i udkanten af Malcesine blot 800 meter fra centrum, og ca. 200 meter fra Gardasøen. Du kommer til hotellet ad en lille smal og forholdsvis stejl vej, og der er gode parkeringsmuligheder. Du kan nemt gå til centrum af Malcesine, og det meste af turen kan gøres på den smukke panoramasti langs søen.

En ægte indretning

Hotellet blev bygget i 70'erne af familien Nicolodi, som stadig ejer det, og står for den daglige drift. Indretningen af hotellet bærer præg af den tid det er bygget i. Dette betyder, at møblerne er holdt i træ og du finder tunge sofaarrangementer i lobbyen, hvilket godt kan få den ellers meget store reception og lobby til at føles lille.

Dans og musik

Foruden den søde og meget hjælpsomme receptionist Elena, møder man ofte Signora Nicolodi i receptionen. Hun er tidligere latinlærer, hvilket til tider godt kan fornemmes i hendes lidt "firkantede" optræden. Stedet er populært med mange stamgæster, hvoraf en del er grupper, som kommer tilbage år efter år. Dette gør, at der holdes fast i traditionen om dans og musik en gang om ugen.

Gode faciliteter

Hotellet ligger højt i landskabet, og fra de fælles opholdsrum og den udendørs terrasse, er der en rigtig god udsigt over søen, som dog brydes af de mange søjlecypresser og øvrig beplantning i området. Der er en udendørs- og indendørs pool, terrasse og have, tennisbaner mod betaling - (ketcher og bolde skal medbringes eller kan lejes), lille fitnessrum med nyere maskiner (Tecnogym - 2015) og parkering. Indenfor findes den meget store reception og lobby, bar med servering på terrassen og endelig den store restaurant med ovenlysvindue.

Du får egen balkon eller terrasse

Der forskellige værelsestyper og alle har telefon, satellit TV, balkon eller terrasse, som kan være fælles med naboværelset, samt bad med bruser og hårtørrer. værdiboks. Fire af hotellets værelser ligger i et lille annex, og her er stilen udpræget østrigsk.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Internazionale

Torri del Benaco, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Hotel Palme

Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Hotel La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Populært i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

search map