Hotel i Malcesine ved Gardasøen

Hotel Lago di Garda

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Lago di Garda er et behageligt lille hotel med en intim atmosfære. Svenske Marianne, som er en af ildsjælene på stedet, har arbejdet på hotellet i mange år. Det er oftest Marianne, som er den, der sørger for, at du har det godt på din ferie. Der er dog andre grunde end personalet til, at Hotel Lago di Garda er så populært. En af dem er naturligvis den fantastiske beliggenhed. Du bor nemlig ved et pittoresk lille torv kun et stenkast fra søen, hvilket også indebærer, at din afstand til byens udvalg af butikker, restauranter og caféer er meget kort.

Nyd din morgenmad i den friske luft

På varme sommerdage er der ikke noget bedre end at nyde sin morgenmad under åben himmel, og det kan du her på Hotel Lago di Garda, samtidig med, at du ser byen vågne. I samme bygning som hotellet findes der nemlig en bar og restaurant/pizzeria. Specielt ved aftentid forvandles torvet til en scene med musikanter og skuespillere som liver stemningen op. Har du lyst til at trække dig lidt tilbage, kan du begive dig op til hotellets lille tagterrasse, hvor udsigten over søen og middelalder-slottet er smuk. Du kan tage dine drikkevarer med dig op.

Stedet for dig som ønsker en aktiv ferie

Bag Malcesine ligger Monte Baldo, og fra centrum kan du tage en svævebane op til toppen af bjerget. Når du er oppe på bjerget, kan du vandre, cykle eller bare nyde tilværelsen og udsigten. Kan du lide windsurfing, er du kommet til rette sted, for vindforholdene i Malcesine skaber gode betingelser for denne sport. At gå ture langs med søen er selvfølgelig et must, og fra havnen kan du også gå til Val di Sogno (drømmenes dal); et smukt område syd for byen. Husk, at hotellet ikke har sin egen parkeringsplads til gæster, men du kan benytte en stor, offentlig parkeringsplads lige i nærheden.

Velbevaret og komfortabelt

De 27 værelser er hyggeligt indrettede, og har den komfort, som er nødvendig for en dejlig ferie. Da hotellet ligger i centrum, har man sat lydisolerede vinduer op. Du kan værelse mellem standardværelser og classicværelser. Classicværelserne har en fransk altan, som kan være vendt mod torvet eller gyden. Alle værelser er med aircondition, satellit-tv, telefon, safe og hårtørrer.

Læs mere om Hotel Lago di Garda

Værelserne på Hotel Lago di Garda

Dobbeltværelse (classic)

French balcon og udsigt over torvet eller sidegaden

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Al Caminetto

Torri del Benaco, Veneto

Hotel Panorama

Costermano del Garda, Veneto

Hotel Drago

Brenzone, Veneto

Anbefalinger til dig

Hotel Sole & La Fenice

Tremosine, Lombardiet

Ca' Vettor

Bardolino, Veneto

Hotel Laura Christina

Malcesine, Veneto

Populært i Veneto

search map