Hotel i Malcesine ved Gardasøen

Hotel Excelsior Bay

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Excelsior Bay ligger på strandpromenaden i den hyggelige by Malcesine, kun en kort spadseretur fra havnen og det charmerende centrum med restauranter, caféer og forretninger. Hotellet ligger direkte ud til søen, og der er en betagende udsigt over de mange sejlbåde, og bjergene på den modsatte side af søen. Fra hotellets restaurant kan du nyde solnedgangen og se de mange lys blive tændt i den kendte by Limone, som du kan sejle til direkte fra Malcesine på under 20 minutter.

Hotellet er fremstår i pæn stand med en god restaurant og dejlige værelser. Fra terrassen, hvor swimmingpoolen er placeret, er der en bjergtagende udsigt over søen, og ingen forstyrrende forbipasserende fordi hotellet ligger under den trafikerede kystvej. Ud over restaurant og pool har hotellet faciliteter som reception, elevator, indendørs bar, udendørsservering ved poolen, fitnessrum med sauna, solarium og massage.

Læs mere om Hotel Excelsior Bay

Værelserne er pæne og har balkon, aircondition, værdiboks, telefon, satellit-TV og badeværelse med toilet og bruser. Fra værelserne har du enten udsigt over swimmingpoolen eller skrå udsigt til søen (fra siden af hotellet).

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Hotel Du Lac et Bellevue

Bardolino, Veneto

Hotel Europa

Malcesine, Veneto

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Veneto

Belvedere Village

Peschiera sul Garda

search map