Hotel i Malcesine ved Gardasøen

Hotel Europa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Europa er et rigtig dejligt familieejet hotel, som ligger helt ned til Gardasøen, ca. 800 m nord for Malcesine, hvor du finder spisesteder, caféer og shoppingsmuligheder.

Den "bjergtagende" udsigt

Fra hotellet har man den mest fantastiske udsigt mod ”Gardasøens Balkon” – de små bjergbyer Tignale og Tremosine, lige som byen Limone ligger lige på den modsatte side af søen. Det tager blot ca. 10 min at gå ind til Malcesine, og man behøver ikke at gå på den forholdsvis trafikerede vej bag hotellet, men kan i stedet benytte den offentlige sti, som er anlagt mellem hotellet og stranden.

Læs mere om Hotel Europa

Værtsskabet har sat deres eget præg

Hotel Europa ejes af den sympatiske familie Pallua, som selv står for den daglige drift, og som har haft stor indflydelse på stedets super moderne indretning. Faktisk har familiens to døtre selv designet hotellets garderobeskabe, da de ikke kunne finde nogen, der kunne opfylde deres krav til indretning og komfort.

Du kan bade i poolen eller på stranden

Hotellet har en lille reception, elevator, bar, opholdstue med pejs, restaurant (også åben for publikum udefra), terrasse, have, indendørs swimmingpool (hvor glasdørene mod haven kan skydes til side), jacuzzi, tyrkisk bad, privat strand med badebro, fitness rum, konferencefaciliteter, underjordisk garage og aflåst depot til cykler, windsurferudstyr m.m.

Få serveret spændende retter

Hotellets restaurant Al Pontile, som har panoramavinduer og terrasse mod søen, er berømt for sit gode og meget spændende køkken. Ophold med halvpension inkluderer derfor en god middag, men restauranten er også åben for gæster udefra - både til frokost og aften.

Værelse med udsigt

De 25 værelser har alle balkon, aircondition, telefon, radio, satellit TV, minibar, værdiboks, internetforbindelse, samt bad med brus, hårtørrer og toilet.
Hotel Europa tilbyder i alt 5 forskellige værelsestyper:
- Standard værelse m. balkon og udsigt mod bjergene og vejen.
- Comfort værelse m. balkon og delvis udsigt mod haven og / eller delvis udsigt mod søen.
- Superior værelse m. balkon og søudsigt i stueetagen (nedkørselsrampen til garagen passerer under disse værelser)
- De luxe værelse m. balkon og søudsigt på 1. og 2. sal
- Suite med opholdsstue, jacuzzi badekar og balkon med søudsigt på 2. sal.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map