Hotel i Malcesine ved Gardasøen

Hotel Bellevue San Lorenzo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Der findes ikke mange hoteller som Bellevue San Lorenzo ved Gardasøen, og det er heller ikke et sted, som gør meget væsen af sig set fra kystvejen, men så snart du kører gennem den store jernport og stiger ud af bilen, åbner der sig en helt ny verden. Den store hvide villa, som i dag udgør hotellets hovedbygning hed oprindeligt Villa Gruber, og var en privat villa i mange år. For ca. 25 år siden blev den købt af de nuværende ejere, og siden er det gået stærkt med at renovere og udbygge. Gennem tiderne har hotellet har haft mange prominente gæster, bl.a. maleren Gustav Klimt, som boede på stedet i 1913.

Nyt og gammelt mødes

Selv om villaen har gennemgået en omfattende renovering, og i dag fremstår som en smagfuld blanding af nyt og gammelt, er den oprindelige atmosfære heldigvis bevaret, og du føler sig hensat til tidligere tiders storhed og ikke mindst fred og idyl. Dette betyder også, at stedet ikke er egnet til børnefamilier, - og børn under 6 år accepteres ikke.

Læs mere om Hotel Bellevue San Lorenzo

En mageløs udsigt

Hotellet består i dag af flere bygninger, som ligger spredt rundt i haven. Selv om de nyeste bygninger er meget moderne, falder de smukt ind i helheden, og hotellet skaber en perfekt ramme om et ophold ud over det sædvanlige. Udsigten over søen, de omkringliggende bjerge, som også kaldes ”Gardasøens balkon” og byen Malcesine er ubetalelig, og det tager kun ca. 15-20 min. at gå langs den smukke søpromenade ind til centrum.

Et ophold ud over det sædvanlige

På hotellet er der en lille reception, samt flere læse- og opholdsstuer med internetadgang. I haven finder du den dejlige swimmingpool, hvor der er liggestole og solparasoller, og der er også et wellness center med sauna, tyrkisk bad, jacuzzi og fitness rum. Bellevue San Lorenzo ligger ud til den forholdsvis trafikerede kystvej, men blot få meter inde på området, fornemmes suset fra trafikken kun svagt, og vil derfor ikke virke generende på de fleste. Der er garage på hotellet, og her er det først-til-mølle-princippet der gælder. Hotellets hyggelig restaurant ligger med udsigt mod haven og søen. Der serveres en god morgenmadsbuffet, samt en lækker menu til aften med flere valgmuligheder, bl.a. tilbydes der altid en vegetarmenu. Desuden har hotellet en spændende vinkælder. Efter middagen kan du afslutte dagen med en drink i hotellets stemningsfulde bar, eller på den udendørs terrasse med udsigt over Gardasøen.

Smagfuldt indrettede værelser

De i alt 52 værelser og suiter er indrettet i oprindelig klassisk eller moderne stil, og har alle aircondition, satellit TV, radio, telefon, værdiboks, minibar samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer. De fleste værelser har også balkon eller terrasse og en del har udsigt mod søen.
NB! I visse perioder kræves der et ophold på min. 7 nætter, men prøv dig frem, når du søger, for perioderne ligger ikke fast.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map