Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Goethe og Malcesine

 Goethe sad engang i fængsel på borgen Palazzo dei Capitani, fordi han havde roet ud på søen for at tegne borgen og blev mistænkt for at være østrigsk spion. Borgen kan i dag besøges, der er et lille museum, og en ganske flot udsigt ud over byen og søen oppe fra tårnet.

Kort over Malcesine 

Klik på kortet herunder for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen samt en oversigt over afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Monte Baldo og mountainbikes

Bag byen ligger bjerget Monte Baldo, og hvis man får lyst til lidt frisk luft og en vidunderlig udsigt, går der en helt ny og topmoderne svævebane op til toppen af bjerget, hvor man kan tage på trekking eller bare nyde den uspolerede natur. For de mere øvede kan det anbefales at gå turen derop, men den er lang og hård, dog ikke svær.

I Malcesine kan man leje mountainbikes, som leveres på toppen af Monte Baldo, herefter er det så op til en selv, enten at køre nordover og ned til Nago og tilbage til Malcesine, eller sydover ned til Garda og retur op til Malcesine. Begge ture er flotte, og der er gode udsigtspunkter undervejs. Prøv eventuelt også den kønne via Panoramica, som er en meget flot køretur op bag Malcesine, hvorfra der er en utrolig flot udsigt.

Surferes paradis

Fra den nordlige del af Malcesine er der utroligt gode forhold for windsurfing, vindforholdene er ofte helt forrygende, og det er dette nordlige hjørne, som helt klart er søens bedste surfersted. Fra havnen kan man slentre videre ud til en lang promenade langs med søen, som går helt ud til Val di Sogno (Drømmenes dal), et utroligt kønt område syd for byen.

Der er i det hele taget masser af muligheder for at holde en aktiv ferie ved Gardasøen, uanset om du foretrækker land eller vand.

Læs mere om Malcesine

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Er du på udkig efter den perfekte feriebolig i Malcesine? I søgemaskinen her på siden finder du vores udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i og omkring den hyggelige by. 

Skal du på ferie med en stor familie eller en flok venner? Lejer du en villa ved Gardasøen, har I fuld rådighed over pool, have og terrasse samt ikke mindst friheden til at være helt jer selv. 

Angiv blot datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger  i din ferieperiode. Det bliver næsten ikke være nemmere at finde den perfekte bolig til din næste ferie i Italien.

Transport

Vil du rejse med fly til Italien, er Verona Lufthavn den nærmest lufthavn til Malcesine. Inden for fornuftig afstand er dog blandet andet også Bergamo Lufthavn, som primært betjenes af lavprisflyselskaber. 

Der kører busser gennem byen, men det til trods foretrækker mange af vores rejsende dog at bestille billeje til ferien. En bil gør det i de fleste tilfælde det da også betydeligt mere ubesværet at komme omkring til regionens seværdigheder og er en fordel, når der for eksempel skal handles ind. 

Vil du køre hertil fra Danmark, har du en tur på 15-1600 km i vente. Deles denne op med en overnatning undervejs eller er man flere om at køre, er afstandedn overkommelig for de fleste. Særligt i højsæsonen bør du dog tage højde for, at der kan gå ekstra tid med at komme ned gennem Europa på grund af tæt trafik.  

Restauranter og shopping

Du skal holde en meget lang ferie for at løbe tør for nye spisesteder i Malcesine. Her er en tæt koncentration af restauranter, pizzariaer og caféer.

Til de daglige fornødenheder og hvis du foretrækker selv at tilberede nogle måltider i løbet af ferien, findes der er par supermarkeder i selve byen, hvor du kan få det meste. Får du chancen kan det anbefales at besøge det ugentlige marked i Malcesine (lørdag) eller en af de andre småbyer omkring søen. Her finder du både gode lokale råvarer og har chance for at opleve et lille stykke af det italienske hverdagsliv.

Lokale links

På byens egen hjememside finder du flere turistinformationer - klik her

Skjul teksten
 
 
search map