Agriturismo i Longare i Veneto

Le Vescovane

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I bakkerne mellem Vicenza og Padova ligger Le Vescovane, en smuk gård, hvis opførelse går helt tilbage til 1400-tallet. Stedet er et udmærket valg for gæster som vil kombinere den landlige atmosfære med spændende udflugter i denne del af regionen Veneto.

Restaurant med lokale retter

Gården blev gennemgribende restaureret for få år siden, da hovedbygningen blev omdannet til hyggeligt hotel med ni værelser og en god restaurant, som besøges flittigt af folk fra nær og fjern. I weekenderne kan man tit løbe ind i bryllupsselskaber eller lignende store festligheder.

Læs mere om Le Vescovane

Her kan du kombinere afslapning med udflugter

På gården emmer atmosfæren af landidyl. Her der fælles opholdsstuer med bl.a. pejs og veranda. Wi-fi internetforbindelse er tilgængelige på husets arealer. I haven finder du et lækkert svømmebassin på 14 x 7 meter og masser af plads til at boltre sig på. Til sidst skal nævnes, at Le Vescovane ligger ideelt for dem, som ønsker at udforske regionen, i og med der er kort til alle de spændende kulturbyer: 65 km til Venezia, 60 km til Verona og 22 km til Padova.

Aktivt landsted med egenproduktion

På sine 13 hektar jord producerer gården vin, olivenolie og frugt. Her foregår også opdræt af gæs, kyllinger, ænder, geder og de mest sympatiske grise. En del af produktionen sælges, men størstedelen af den bruges i restaurantens køkken.

Rummelige værelser med antik indretning

Værelserne er alle fornemt møblerede med antikke møbler og nyere indslag, som stemmer fint overens. Alle værelserne er udstyret med fjernsyn, telefon, minibar, aircondition og naturligvis badeværelse / toilet med hårtørrer. Da der er tale om en gammel renoveret bygning, og ikke moderne hotelbyggeri, er værelserne meget forskellige, nogle er lyse, andre mørke, nogle meget store, andre mindre osv. - dette er del af stedets natur og charme.

Bemærk

Bemærk at Le Vescovane tiltrækker bryllupsfester. Du kan derfor forvente dig, at der vil være bryllup på stedet næsten hver lørdag hele sommeren igennem.

Læs om værelserne på Le Vescovane

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Tenuta Le Cave

Tregnago, Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Locanda La Candola

Soligo, Veneto

Anbefalinger til dig

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino, Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Populært i Veneto

Tenuta Le Cave

Tregnago

Belvedere Village

Peschiera sul Garda

search map