Anmeldelser af La Casetta Blu

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Casetta Blu

Læs personlige anmeldelser af La Casetta Blu som ligger i Veneto. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Casetta Blu. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af La Casetta Blu

Hvis du sætter rigtig god mad i højsædet, er dette en ægte perle. Smilende og venligt personale. Fantastisk pool. Men hvis du trænger til at slappe af i rolige omgivelser er dette ikke stedet , der var bryllup lørdag og søndag, fest mandag og vi blev fuldstændig lukket inde og div gæster satte sig på vores terrasse , vi kørte en dag tidligere da vi kunne se at der skulle være selskab igen. Man skal ikke være bange for kryb, i huset var der flere af slagsen blandt andet boede der en skorpion på badeværelset som kom frem hver nat. Jeg ville gerne spise der igen ,men ikke bo der igen.

Anbefaling til kommende gæster

Hvis du er i området, må du ikke gå glib af at tage en tur til Vicenza det er en fantastisk smuk by, med mange shoppingmuligheder.

La Casetta Blu
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Casetta Blu
Hus med 2/6 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

En dejlig madoplevelse og en god beliggenhed

Vi (to voksne med en datter 15 og søn 12) tilbragte uge 28 med egen "hytte" og fantastisk pool. Morgensvømning med lavendelduft hængende i luften, lever vi længe på.
I løbet af vores uge tog vi på udflugter til de omkringliggende byer, men boligen lokkede os også til dejlig pool-hængud. Det som kom som en overraskelse var dog den dejlige madoplevelse. Giovanni som den engelsktalende hushovmester gav os tips til mange spændende nye smagsoplevelser. Lokaltproduceret Prosecco, hjemmedyrkede grøntsager, deres egne kødprodukter, fantastiske desserter, et køkken, der stod for kvalitet og med både den klassiske menu og mere vovet moderne madkunst på menuen.
Et meget charmerende sted, selv om man kunne have ønsket sig lidt bedre rengøring i vores hus, giver vi en høj karakter for helheden. Vi mener også, at stedet gav os gode muligheder for at udforske Veneto, og vi kan med godt hjerte anbefale La Casetta Blu!

Anbefaling til kommende gæster

10 km ned til den smukke Vicenza, hvor der er meget fin arkitektur. Kan anbefale at parkere her, hvis man vil ind til Venedig. Toget herfra og ind i Venedig tog omkring 45 minutter, og så kom vi hele vejen ind og slap for alt der hedder bilkøer.
Børnene og vi elskede det dejlige badeland Aqualandia ude ved Jesolo (nord for Venedig), hvor vi kørte til på en time og en halv fra huset. Her blev vi budt på god underholdning, sol og sjov bademinder i et meget smuk vandland med et pirattema. Sørg for at være der ved åbningen kl 10:00, værd en hel dag.
Nærliggende producenter af både vin og Prosecco, dog vanskelige at finde åbne steder, og her er det godt at læse lidt mere hjemmefra inden man tager ud.
På vejen dertil besøgte vi Gardasøen, som ligger ca. 1 time fra huset, smukke omgivelser som varmt kan anbefales og på vejen derimellem finder man den smukke Valpolicella vinregion.
På hjemrejsen så vi Dolomitterne og kunne nyde fantastiske alpeudsigter og smuk vandretur med start i Canazei, omkring 3,5 timers kørsel fra huset, så det er ikke til en dagstur, men kan anbefales på hjem- eller udrejsen.

La Casetta Blu
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Casetta Blu
Hus med 2/6 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Dejligt hus i smukke omgivelser

La casetta Blu ligger tæt på Vicenza (15 minutters kørsel) og alligevel isoleret i smukt kuperet terræn. Huset er stort, vi var seks voksne og en baby på 9 måneder, og vi havde rigeligt med plads. Køkken og badeværelse har de basale faciliteter - men heller ikke mere. Huset ligger i tilknytning til et hotel (med en fremragernde restaurent). Det betyder at poolen ikke er privat, som det antydes i in-italias materiale. Den benyttes også af hotellets gæster. men den er så stor, at det ikke er et problem.
Alt i alt havde vi nogle dejlige dage i huset, hotellets personale var imødekommende og lette at få fat i.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 6 voksne, 1 barn
Navn

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Agriturismo Al Rocol

Ome, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Populært i Veneto

search map