Feriebolig i Lido di Venezia

Le Ville del Lido

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Værelserne, suiterne og lejlighederne ligger altså i grønne omgivelser på den lange og meget lidt trafikerede strandvej. Det gode ved Lido di Venezia, som øen hedder, er, at du har adgang til stranden. Vælger du at bo på Le Ville del Lido, er der desuden mulighed for at bestille disse både på dag- og ugebasis.

Nå Venedig på en halv time

Komplekset består af ialt 3 bygninger som ligger omkring swimmingpoolen. Som noget helt specielt giver Le Ville del Lido mulighed for at kombinere en badeferie med en storbyferie, hvilket gør stedet oplagt for såvel par som børnefamilier. Samtidig betyder beliggenheden på den berømte Lido, at man kan tage sin bil med, og der er privat parkering dels under åben himmel, dels i overdækket garage mod en mindre betaling.

Læs mere om Le Ville del Lido

Pool med SPA-afdeling

Der er en hyggelig reception, som er åben morgen og eftermiddag, lige som der er morgenmadslokale i kælderen under receptionen. Hotellets pool, som også har en lille SPA-afdeling, er åben fra kl. 09.00 til 19.00.

Du bor med selvforplejning

De i alt 22 værelser/suiter/lejligheder er pænt, men enkelt indrettede i venetiansk stil. Alle har enten terrasse (i stueetagen) eller balkon (på første etage). Der er satellit-TV, et lille tekøkken med køleskab, aircondition samt badeværelse med bruser/badekar. Ekstrasenge er i sovesofa.

Læs om lejlighederne på Le Ville del Lido

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map