Feriebolig i Lido di Venezia

Le Ville del Lido

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lejlighederne ligger i grønne omgivelser på den lange, og meget lidt trafikerede strandvej, og som noget helt enestående, er der her mulighed for at leje lejligheder både på dags- og på ugebasis.

Nå Venedig på en halv time

Komplekset består af ialt 3 bygninger som ligger omkring swimmingpoolen. Som noget helt specielt giver Le Ville del Lido mulighed for at kombinere en badeferie med en storbyferie, hvilket gør stedet oplagt for såvel par som børnefamilier. Samtidig betyder beliggenheden på den berømte Lido, at man kan tage sin bil med, og der er privat parkering dels under åben himmel, dels i overdækket garage mod mindre betaling.

Læs mere om Le Ville del Lido

Pool med spa afdeling

Der er en hyggelig reception, som er åben morgen og eftermiddag, lige som der er morgenmadsrestaurant i kælderen under receptionen, - og modsat de fleste lejlighedskomplekser, er morgenmad og daglig rengøring inkluderet i prisen. Stedets store swimmingpool som også har en lille spa afdeling er åben fra 09:00 til 19:00.

Lejlighederne

De ialt 22 lejligheder er pænt men enkelt indrettet, og er holdt i veneziansk stil i forskellige klassiske farver. Alle lejligheder har enten terrasse (i stueetagen) eller balkon (1. sal).

Toværelseslejlighed til 2 + 1 personer:
- Lejlighederne er på ca. 45 m², og består af opholdsstue med satellit TV og sovesofa til en person, køkkenhjørne med 2 blus og et lille køleskab, dobbeltværelse og badeværelse samt aircondition.

Treværelseslejlighed til 4 + 1 personer:
- Lejlighederne er på ca. 58 m², og består af opholdsstue med satellit TV og sovesofa til en person, køkkenhjørne med 2 blus og lille køleskab, et dobbeltværelse med bad, et værelse med 2 enkeltsenge, et ekstra badeværelse samt aircondition.

Læs om lejlighederne på Le Ville del Lido

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map