Hotel i Lido di Venezia

Hotel Villa Edera

 
Hotel Villa Edera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Edera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lido di Venezia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vælg mellem Venedig og stranden

Hotel Villa Edera ligger perfekt i forhold til at tilbringe ferien eller en forlænget weekend i Venedig. Hvilken luksus at kunne vælge, om du vil tage vandtaxaen til Markuspladsen og udforske smukke Venedig, eller om du vil nyde en afslappende dag på stranden. Den nærmeste vaporetto-station (vandtaxa-station) ligger kun 250 m. fra hotellet, og stranden ligger få minutters gang væk.

Glæd dig til morgenmad på terrassen

Villa Edara er et enkelt hotel, hvis stil er klassisk Veneto. Du skal ikke forvente luksus, men du kan regne med gode faciliteter og services. Noget af det bedste ved at bo her er, når du om morgenen inden for sæsonen nyder din morgenmad og kaffe på den udendørs terrasse. Hvis du får lyst til en eftermiddagsdrink, er personalet i baren altid glade for at servere den for dig, mens du sidder i loungen eller udenfor i haven. Der er ingen restaurant på hotellet, men ikke langt fra finder du et udvalg af butikker og gode restauranter.

Du har adgang til Wi-Fi på hele hotellet, også på værelserne.

Læs mere om Hotel Villa Edera

Værelser i veneziansk stil

Det lille hotel har kun 22 værelser, som er designet i klassisk veneziansk stil. Alle værelser er udstyret med aircondition, telefon, minibar, varme, pengeboks, hårtørrer og badeværelse med bruser. Nogle værelser har også terrasse, og disse er tilgængelige på forespørgsel.

Læs om værelserne på Hotel Villa Edera

Skjul teksten
 
 
search map