Anmeldelser af Hotel & Residence Venezia 2000

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel & Residence Venezia 2000

Læs personlige anmeldelser af Hotel & Residence Venezia 2000 som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel & Residence Venezia 2000. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Birgitte og familie fra Sønderborg boede på Residence Venezia 2000 i Venedig fra d. 14. til d. 17. juli 2005.

I Venedig havde vi valgt at bo i en lejlighed på Venezia 2000 på Lido di Venezia. Lido di Venezia var valgt fordi man som det eneste sted i Vendig kan tage sin bil med herover. Det ville vi hellere, end at have den stående i et parkeringshus uden for byen. Lido er et fint udgangspunkt for ture til Venedig, da det kun tager en 10 minutter at sejle over med vandbussen eller vaporettoen til Markuspladsen. Der sejles hele tiden, undtagen hvis man render ind i en strejke, som vi gjorde. Der blev dog stadig sejlet efter en nødplan. Lejligheden lå fint og tæt på stranden, personalet var flinke og servicemindede, men stedet var temmelig nedslidt og skabskøkkenet stort set ubrugeligt. Det lykkedes os aldrig at få vand i kog. Efter nogle timer opgav vi. Vi var 4 personer afsted, men der var ikke plads til at vi kunne sidde 4 rundt om et bord andre steder end på terrassen, hvor der var for varmt. I stedet blev vi flittige brugere af stedets tagterrasse, hvor det luftede og hvorfra der er en herlig udsigt. Uanset hvad forbliver Venedig en underskøn by, som vi efter snart mange besøg ikke er færdige med endnu.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2005
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Christine og familie fra København tilbragte den første del af sommerferie på Residence Venezia 2000 fra d. 24. til d. 28. juni 2003 inden de kørte til Toscana. Hun meddelte efter rejsen:

Vi havde en super tur til Italien, og begge steder har fået topanmeldelser også af vores børn. Vi rejste 2 voksne og 5 børn i alderen 7-15 år. Kort om de to steder:
Venedig: Fint hotel, der lå lige ud til havet. Levede helt op til forventningerne. Udsigt over Adriaterhavet. To lejligheder ved siden af hinanden, hvor køkkenerne var tilstrækkeligt store til, at vi godt kunne lave mad til 7 personer. Dog er jeres generelle råd om at tage ekstra skæreknive med en god idé (gælder begge steder). Og så har vi en enkelt teknisk indvending. Det elektriske system er underdimensioneret, så sikringerne ryger, når man laver meget mad (dvs. har gang i alle elektriske installationer - kogeplader, air-condition mv. på én gang). Meget god service på hotellet, hyggelig restaurant. I gå-afstand til vandbusserne ind til Venedig. Og så var der en tagterrasse med fantastisk udsigt incl. et boblebad. Det stod ikke særlig tydeligt i jeres beskrivelse på internettet, så det var jo kun et ekstra plus.
[Toscana]
Sidst: generelt bør der stå tydeligere ved boligerne, om der er sengetøj eller ej. Det var der begge steder, men vi havde taget sengelinned med, fordi det ikke stod tydeligt i materialet.
Vi vil gerne anbefale begge steder til andre

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2003
Antal rejsende 7 voksne
Navn
Kenn og hans kone fra Silkeborg tilbragte Påskeferie på Residence Venezia 2000 fra d. 17. til d. 21. april 2003. Han meddelte efter rejsen:

Vi har i det store hele været tilfreds med opholdet. Området var på den her årstid fredeligt og roligt uden alt for meget turisme og ballade. Vi noterede os at personalet rundt omkring var lidt mindre servicemindede end vi brød os om. Det gjaldt dog ikke på opholdsstedet, som var fuldt tilfredsstillende. Standarden var ok og den hygiejniske standard god.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Frank og hans familie fra Ishøj boede på Residence Venzia 2000 fra d. 17. til d. 21. maj 2002. De skrev om stedet:

Det var en fantastisk tur.
Jeg har et par små oplysninger - I kan give til jeres kunder som skal bo på Lido - og det samme Residence Venezia 2000.
Der går en båd direkte fra lufthavnen til Lido - rød rute koster EUR 10. Der er både hele natten fra Venedig til Lido.
Der er bus fra både ankomstpladsen til hotellet - ca. 10 min. imellem om dagen - kører til 00.15 - mod hospitalet bus B 
Hotellet kan anbefales - vi havde en 2v - stor lejlighed med godt badeværelse.
Lejligheden var dog meget sparsom med møbler/inventar - køkken kun til morgenmad og let frokost. Udemærket til familie 4 personer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2002
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2002
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Annette og Rudy fra Århus tilbragte to uger i Venedig fra d. 2. til d. 16. juli 2001. De boede først på Residence Venezia 2000 og derefter på Bed & Breakfast De Zorzi. Hun skrev om turen:

Tusind tak for denne opfølgning på vores Venedig tur.
Det har været en dejlig oplevelse at gense byen på trods af den enorme turistvrimmel, der vandrer rundt i Venedig - mange iført store rygsække og vandrerfodtøj - som ikke ligefrem pynter på de smukke stræder og pladser i denne gamle by. Det er dog muligt at slippe væk fra den værste vrimmel, hvis man går lidt ud i yderdistrikterne, helt væk fra de kendte steder. 
Vi boede på Lidoen den første uge på Venezia 2000, hvor vi fik en pragtfuld 2 værelses lejlighed med både en lille balkon i soverummet og store paladsvinduer i spisestuen - alt med udsigt over havet - og vi havde kun betalt for en 1 værelses, så det var meget flot. Hotellet var rigtig dejligt og beliggenheden kunne ikke være bedre. Der er et dejligt italiensk ferieliv på Lidoen og ikke så mange andre udenlandske turister. Man kunne leje liggestole og parasol gennem hotellet til rimelige priser i forhold til andre strande, vi har besøgt i Italien. Hotellet ordner også alt med koncertbilletter mm. Der går både hele tiden ind til Venedig og ud til alle de andre øer, men vil man slappe af er det et sted vi kan anbefale. Man kan også leje alle former for cykler og se mere af øen på en dejlig måde. Selve bykernen er utrolig malerisk med de smukkeste palæer og kanaler og det er også muligt at finde lokale små spisesteder, hvis man går lidt udenfor hovedgaden. Det er et sted vi gerne vender tilbage til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2001
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Las Vegas

Lido di Jesolo, Veneto

Edera

Caorle, Veneto

Hotel Palace

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Campania

Torre Paradiso

Minori, Campania

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Veneto

Residence Meerblick

Lido di Jesolo

Torre delle Fate

Refrontolo

Dalla Rosa Alda

San Giorgio di Valpolicella

search map