Feriebolig i Lido di Venezia

Hotel & Residence Venezia 2000

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

At bo på Hotel Venezia 2000 er en oplagt mulighed for at nyde Venedigs romantik på den ene side og afslapning på stranden på den anden. Hotel Venezia 2000er et mindre hotel med en intim stemning og med 46 lyse værelser.

Fantastisk beliggenhed

Hotel Venezia har en vidunderlig terrasse med en imponerende panoramisk udsigt over Adriaterhavet og den tilstødende lido. Det føles som et stort privilegium at vågne op, se på havet, nyde sin morgenkaffe i fred og ro og vide, at det kun tager en halv time med vandbussen ind til Venedigs historiske centrum. Byen er fyldt med smukke kanaler, som nærmest danner et labyrintisk forløb. Det tager 10 til 15 minutter at gå til vandbussens anløbsbro. Der er et busstop lige foran døren, så hvis du ikke har lyst til en lille spadseretur, kan du blot tage lokalbussen til vandsporvognen, som hedder VAPORETTO på italiensk.

Hotellet tilbyder gode faciliteter for et tre-stjernet hotel. På terrassen finder du liggestole og parasoller, hvis du har lyst til en dag på hotellet med en god bog. Der er også en jacuzzi, så du kan slappe af og komme helt ned i gear. Hvis du en dag beslutter at blive på hotellet, kan du nyde et måltid i hotellets restaurant, der serverer både italienske og internationale retter. Der er gratis parkering og en reception, der har åbent 24 timer. For de golfinteresserede er der en 18 hullers golfbane i nærheden af øen.

Læs mere om Hotel & Residence Venezia 2000

Rummelige værelser

Værelserne er indrettet i en klassisk stil og de er meget lyse. Nogle af værelserne har en smuk bred terrasse med udsigt over havet. Alle værelser har telefon, satellit- tv, værdiskab, klimaanlæg, hårtørrer og eget badeværelse

Læs om lejlighederne på Hotel & Residence Venezia 2000

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map