Anmeldelser af Hotel Quattro Fontane

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Quattro Fontane

Læs personlige anmeldelser af Hotel Quattro Fontane som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Quattro Fontane. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Quattro Fontane

Hotel Quattro Fontane
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Quattro Fontane
Dobbeltværelse standard
Dobbeltværelse superior m. balkon
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Billdskøn indkvartering i tyrolerhus på Lido

Hotel Quattro Fontane
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Lå langt fra centrum af øen og langt fra den offentlige strand
 
Selve indkvarteringen på Hotel Quattro Fontane
Dobbeltværelse superior m. balkon

Meget mørkt rum, måtte have lysene tændt hele dagen
 
Faciliteter på stedet
Restaurant

ganske god mad, men lille udvalg
Internetadgang/Wi-Fi

anvendte ikke
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Thomas og familie fra Maienfeld i Schweiz har holdt ferie på Hotel Quattro Fontane i Lido di Venezia den 3.-5. august 2012.

ALT GODT
Ukompliceret bookning, særlige behov blev modtaget uden problemer, hurtig information og god vejledning.
Vi har faktisk gjort det hele til tiden næsten på minuttet, hotellet svarede næsten nøjagtigt til forventningerne, som vi har til kunne få udfra beskrivelserne, billederne var korrekte. Modtagelsen var ukompliceret og venlig, værelserne meget rare og morgenmaden god, vi manglede ikke noget. Hjælpen hos informationen i Lido og i byen var meget god, alt i alt en vellykket weekend, vi vil vende tilbage.
Mange tak
Thomas

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen

Bedømmelse af Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lone og familien boede på Hotel Caravel & Villa Eden i Limone sul Garda fra d. 28. juni til d. 3. juli 2011 og på Hotel Quattro Fontane i Lido di Venezia fra d. 3. til d. 7. juli 2011.

Hotellet er hyggeligt og charmerende og ligger godt til i kort afstand til stranden. Vi havde bestilt et superior værelse til 3, men fik fremvist en lejlighed med to separate værelser med 4 enkelt senge. Ikke just ideelt for et par med et barn på 9 år. Hotellet tilbød at møblere lidt om og vi "overlevede", men ikke just det vi havde drømt om - at en af os skulle sove for os selv ! Morgenmaden var OK, men man skulle være tidligt oppe for at sikre sig at der var nok at vælge imellem - det synes vi var træls.

At bo på Lidoen var et hit i sig selv - og er ikke sidste gang vi gør det - her bor man stille og roligt - tæt på badestrand og hyggelige lokale restauranter og cafeer og alligevel kun 15 minutters sejlads med de lokale vand-busser fra det mere hektiske Venedig.
Vil man en tur på stranden, kan man leje et badehus, som mange af de lokale italienere gør. Det var super, men dyrt. Ca 1.000 DKK for en dag incl 3 liggestole.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Hanne og 5 venner boede på Hotel Quattro Fontane i Lido di Venezia fra d. 23. til d. 30. maj 2010.

Vi har været meget glade for byen , området og hotellet . Hotellet overstiger vores forventninger. HOTELLET = UG + MANGE STJERNER .Vi er meget tilfrese med vores ophold . Værelserne var flotte og rengjorte , der manglede ikke noget . Betjeningen var i orden = hjælpsom , venlige , smilene og dejlig atmos´fære . Vi følte os hjemme lige med samme .

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Marianne og familie fra Værløse boede på Hotel Quattro Fontane i Lido di Venezia fra d. 27. til d. 30. juli 2009.

Hotellet er meget hyggeligt, og ligger fint. En bedre rutebeskrivelse fra lufthavn til hotel, ville have gjort vores ankomst mindre hår. - Der er to måder at komme til hotellet fra lufthavnen 1. særskilt båd, som sejler direkte fra Lufthavn til Lidoen, men som ikke er med i fælles bådtur prissystemet.- derfor valgte vi den fra. 2. Køb ex.vis 3 dags bådturkort, som også indeholder bus fra lufthavn til Venedig, herfra rute 1 gennem Grand kanal og så skal man skifte til en lokal rute (kan ikke huske nr.), som sejler direkte til hotellet. Fin måde både at få set Venedig på, og komme helt frem. ps. der er børne rabat på 3 dags bådkort - Fra hotellet kan man blive sejlet gratis til Glasøen - Morana, og så kommer man direkte ind i en af de store glasfabrikker og få en meget kundevenlig og købepressene rundvisning, fin oplevelse, hvis man lige var forberedt på, at det var det man gik ind til.- Det kunne der godt stå lidt om.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Susanne og rejsefælle fra Svendborg boede på Hotel Quattro Fontane i Lido di Venezia fra d. 3. til d. 7. juni 2009.

Vi havde en meget dejlig tur til Venedig og boede på det herlige Hotel Quattro Fontane på øen Lido.
Vi sejlede direkte fra lufthavnen til Lido (1 time) gik 15 min (kunne have taget en bus/taxa) og så stod vi ved indgangen til et dejligt gammelt originalt hotel omgivet af store træer. Alle værelser er forskellige og møbeleret med smukke gamle møbler og lamper. Dejlig brunch og venlig betjening. Lido er et skønt sted at bo, når man er lidt træt af Venedigs overfyldte stræder og pladser. Her er charmerende, smukke huse og haver, små kanaler og broer, en lille hyggelig ferieby, hvor indbyggerne og ikke turisterne fylder. Og der er 5 min til stranden.
Vores mål med rejsen var at deltage i åbningen af Biennalen, hvilket vi begge har deltaget i tidligere. Det er en stor oplevelse. Efter en hel dag fyldt med kunsteriske indtryk er det fint at tage vaparettoen tilbage til Lido (10 min) og nyde stilheden og et glas køligt hvidvin i hotellets have.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 33 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

B&B Casa Carlo Goldoni

Chioggia, Veneto

San Marco Palace

Venedig, Veneto

Hotel Grande Italia

Chioggia, Veneto

Anbefalinger til dig

Appartamenti San Simeon

Venedig, Veneto

Hotel Santa Marina

Venedig, Veneto

Ca' della Corte

Venedig, Veneto

Populært i Veneto

search map